vetzkov
Well-Known Member
Цъках си аз днес по MS и си викам - "Боже колко мъка има по този свят, има хора които не я ползват тази библия!". Стана ми едно тъжно, насълзено и си викам айде да споделя във форума метод за беплатен MS, че и без това отдавна не съм добавял нещо полезно.
Ето как да ползвате легално и безплатно Trial версията на МS непрестанно:
1. Записвате се за Free Trial за МS : http://www.marketsamurai.com/
2. Цъкате си го с активацията от емайла 12 дни с напълно функционални най-важни функции.
3. Като изтекът тези 12 дни затваряте MS, отивате C:\Users\вашияюзър\App Data\Roaming и гледате за папка MarketSamurai.hexhexhexhex, която триете.
4. Регистрирате се от линка отново с друг емайл и стартирате програма, вкарвате новия емайл и код и имате още 12 дни.
5. Повтори точка 3 и 4.
Другия вариант е да си инсталирате VMware Workstation и някаква операционна система и след края на Trial периода просто да я преинсталирате.
Искам да подчертая, че ползвам платена версия на MS oт над година и не съм напълно наясно кои функции са активни и кои не, но съм сигурен, че най-важните са напълно функционални.
Ако някой не знае какво е Market Samurai да се запознае.
Успех ви пожелавам! :twisted:
Ето как да ползвате легално и безплатно Trial версията на МS непрестанно:
1. Записвате се за Free Trial за МS : http://www.marketsamurai.com/
2. Цъкате си го с активацията от емайла 12 дни с напълно функционални най-важни функции.
3. Като изтекът тези 12 дни затваряте MS, отивате C:\Users\вашияюзър\App Data\Roaming и гледате за папка MarketSamurai.hexhexhexhex, която триете.
4. Регистрирате се от линка отново с друг емайл и стартирате програма, вкарвате новия емайл и код и имате още 12 дни.
5. Повтори точка 3 и 4.
Другия вариант е да си инсталирате VMware Workstation и някаква операционна система и след края на Trial периода просто да я преинсталирате.
Искам да подчертая, че ползвам платена версия на MS oт над година и не съм напълно наясно кои функции са активни и кои не, но съм сигурен, че най-важните са напълно функционални.
Ако някой не знае какво е Market Samurai да се запознае.
Успех ви пожелавам! :twisted: