Това не е много драма, не че е нещо, което пожелавам на всеки, но ако ви кажа, че последно време какъвто модул взема от опенкарт, все не рънва от първия път. Единият ми го настроиха с полу функционалности, а другия съпорта забегна, че се доработваше, третия не беше направен каго хората - беше тъпо опция за парите си, което точно с две настройки в кода можеше да се постигне резултата. Както казах и в ДР форума преди няколко години - налазят ли те индианци, нещата само ще потъват.
Аз по принцип съм голям фен на това всичко да е купувано и с поддръжка, но последно време почват много да ме отказвят от тази ми идеология. Диспутите в пайпал са бавни, обикновенно сайта продавача ти блоква даунлодите, ако подадеш диспут, говорят ти на развален английски, ако въобще ти отговарят и това в комбинация тотално би обезверил всеки купувач на теми, плъгини, модули, екстеншъни и др.
Не знам във вашата практика как се случват нещата, но при мен лично зачестиха супер рязко. За това последно време си питам хората и после купувам, нищо, че е супер даунлодвян даден продукт или рейтинга му е висок. Каго гледат какво е писал колегата, рейтинг се проси. Вярно е, че и Цените не са нещо мега надути, но реално или продаваш нещо работещо или не си правиш грам труда да продаваш. Иначе ебаси и маркета. За момента съм много доволен от темплейтмонстъра. От там съм купувал теми и все всичко е било ОК. Ще видим и там до кога ще е така. Но мисля, че имат по-тежки апрулав процеси.