Изпратих пари на един колега чрез Paypal опцията personal - gift. Как да си ги върна?

ruthl3ss

New Member
Здравейте,

Въпросът ми е, изпратих пари на един колега чрез Paypal опцията personal - gift, но проблемът е че ми изникна проблем и искам да си ги върна, но не съм сигурен дали мога да се свържа с него и дали ще иска да ми ги върне, та има ли начин да си ги върна без неговото съгласие след като съм ги пратил като подарък и вече е завършено пращането? Има ли някакъв начин или е невъзможно да си ги върна без неговото съгласие, след като не съм купувал нищо от него.

От: Здравейте имам един въпрос свързан с PayPal надявам се съм уцелил мястото

Нямам как да си ги върнеш освен ако той не ти ги прати.

Нямам как да си ги върнеш освен ако той не ти ги прати.

Ясно, но нали има една опция да отворя дебат, и ако не все още не стигнем до решение след това иск в които пейпал решава кой е правия? По тоя начин не е ли възможно да стане:?

То дебата е за покупки доколкото си спомням. За подаръци дебати не виждам смисъл да се правят.

От: Изпратих пари на един колега чрез Paypal опцията personal - gift. Как да си ги въ

как не можеш да се свържеш, пиши му на мейла на който си пратил парите...

Re: Изпратих пари на един колега чрез Paypal опцията personal - gift. Как да си ги въ

Можеш да направиш следното:

- отваряш дебат и твърдиш, че не си правил ти тази транзакция. как е станало - "ми ни знам"
- ако си платил с кредитна карта - същото в банката ти. като дойде извлечението им казваш, че не си правил тази транзакция и те са си я измислили. отказваш да платиш и спориш, докато не ти върнат парите. те ще са много упорити (все пак сме в бг), но в крайна сметка нямат избор и ще ги върнат.

И в двата случая рискуваш да ти закрият пейпал акаунта.

От: Изпратих пари на един колега чрез Paypal опцията personal - gift. Как да си ги въ

Е нали е Подарък - Ти подаръци връщаш ли :)
Относно транзакцията, че не си я правил ти - според мен няма значение, тъй като е от твоят акунт

Последно редактирано:

Горе