От: Изработвам Логота, Визитни картички, и много други. Ниски ЦЕНИ!
Не знам кой и какви книги е чел и кой не е чел, но май доста не прочетоха за какво става дума тук, а то е повече от просто: Влиза юзър, прави оферта, предлага и безплатно услуга срещу ревю, а останалите искат да прочетат ревюто.
Аз съм от останалите - не ме интересува дали е чел, преписвал или гледал, а какво прави, за колко време и дали ми е допаднало.
Взех (на късмет) изработка дизайн на визитка. Това, което предполагам като обратна връзка ще вълнува онези, искащи да поръчат е следното:
1. Подадох само данни за визитката и предпочитанието да се ползва логото, което имам, но не и като задължително условие, а само след преценка на колегата.
Толкова.
За по-малко от половин час имах готови 2 варианта - стандартен и "нестандартен". Както по-горе споменах - аз съм лаик и не ме интересуват как се наричат нещата в този бранш, факт е че са много добри. Идейно, красиво и запомнящо се. Точно нещата, които трябва да има като качество една визитка, за да те запомнят след срещата, а не да си поредния в класьора.
Дали и ще има ли проблем при печата не знам, но не ме интересува - това е проблем на тези, които ще ги печатат, защото съм им клиент, нося дизайн и го искам така. Това е.
При оферта: {Визитни картички} - 2 концепции, до 2 редакции Едностранна - 15лв | Двустранна - 25лв
Моето мнение е: Работи бързо, ако имате забележка (аз нямах) се съобразява, намирам направеното за креативно, а цената за повече от добра.На мен 2та дизайна ми харесаха много и съм доволен от свършеното.
Препоръчвам, защото съм виждал доста по-уверени, доста по-високи оферти и много по-зле направени неща сред офертите тук. Но подминавам, защото някой е положил труд и усилие и това, че на мен не ми допада, не значи, че друг няма да е доволен.
А ако гроздето искате да ви бъде кисело, то винаги ще си намерите и причината...
Успех на колегата!