Аз поръчах логото, исках нещо подобно на хостгатора и го получих.
Естественно, че има прилики и то големи.
Все пак не сръвнявате котка и куче нали?
Сръвненията са неуместни. В крайна сметка това си е моя работа, какво лого искам.
Не мислите ли?
пиле шарено (брейпейн), ти най-добре би трябвало да знаеш, че не може да ползваш картинка, защитена с авторски права, по никакъв начин в собствените си творения. Ама няма значения колко я редактираш и мацаш отгоре й. Хеле пък логото на нечия компания - там вече нагазваш в неописуемо дълбоки и мътни води, пълни с грамадни и зли крокодили...
След като изяснихме, че ти нямаш право да правиш това, основният риск си остава за твоя клиент. А него айде да не го коментираме че си таковала мамата темата..
А по първия въпрос - на твое място бих си трайкал/правел на разсеян, камо ли па да скачам като обидена госпожица....
А мнението на wsar наистина е хубаво и голяма част от нещата наистина ги правя, но зависи и от клиента Ако той ми каже искам такъв гълъб с такива пера аз не мога да му го направя на нещо друго, защото няма да го хареса. Има някои клиенти, които обичат да натрапват идеите си, колкото и лоши да са те. Относно крокодила, според мен е готино и рядко се вижда mascot за лого на бг сайт, и дори ако бях направил само главата, сигурно нямаше да има спорове, че приличал на оня. Както и да е, по късно нови неща ще поствам
А нека да хвърля светлина и върху цените ми:
3$ статичен банер
5$ анимиран банер
10$ лого
50$ уеб дизайн с възможност за кодиране*
Цените са такива, защото конкуренцията го изисква Има дъмпинг във форума колкото и абсурдно да звучи Гледам и аз да взема нещо и клиентите да са доволни. Пътя към клиентите е дълъг