От: Изработване на сайтове и онлайн магазини
Младежо, много ми напомняш на Волен Сидеров. Той също повтаря колко е уникален и неповторим и как целия свят - цигани, евреи, турци, американци, германци, французи, ЦРУ, Америка за България, Сорос и извънземните са срещу него (значи и срещу България), а той единствен е в час на тая Земя. Същия си, и както виждаш, не ти го казвам само аз.
Знаеш ли кое е жалко? По-горе uphero даде линк към твоя тема в софтуни, където питаш за някакъв код. В момента аз разбирам незначително PHP, а MySQL - изобщо (но работя по въпроса). Но дори аз видях и разбрах какъв малоумен въпрос задаваш. Не е ли странно - ти, който си девелопъра на века, не можеш да видиш идиотските си грешки, а аз, който не разбирам PHP и MySQL, ги забелязвам? Това е жалкото. И не само.
Жалък е начина, по който пишеш в този форум - обидите, нападките и неблагодарността ти. Евтините лъжи, които се опитваш да пробутваш - например на мен, че видиш ли си разгадал някакъв мой план, ама от ОТЧТИВОСТ (!!!) си ми пратил на лично сайтовете си, които биха били модерни през деведесе и трета, а освен това правиш измама - на всички сайтове, включително и своя собствен слагаш една и съща тема, като само леко я пипваш. И си мислиш, че хората ядат доматите с колците.
Жалък е начина, по който сам си противоречиш. Жалко е как се оправдаваш за некадърността си с аргумента "дай теб да те видим какво можеш". Че кой е толкова ниско, че на теб да тръгне да се доказва? Аз няма да се определям като "професионален дизайнер" или някакъв друг "професионалнист", докато ти го правиш. Само че с нищо не припокриваш тази своя претенция за професионализъм. Имам сайтове на WP, които аз съм ги правил и са в пъти по-добри от твоите. А както казах, не се определям като мастър!
Знаеш ли как дойдох тук? Видях в Офтопика, че си пуснал тема срещу uphero. Разбрах, че е било заради тази тема. Преди години бях админ на една социална мрежа и там във форума 14-15 годишните пускаха теми от този сорт като твоята в ОФФ-а. И аз имам познат, който ми е казвал, че е недоволен от uphero, несериозно бил подходил към нещо, изобщо не съм го питал към какво. Само че не е пуснал тема и да крещи колко лош е някой. Като не са се разбрали - кой откъдето и край. А в твоя случай е много по-зле - uphero отправя към теб напълно обосновани и нормални критики, а ти го определяш като мижитурка и едва ли не враг на народа. Неблагодарност от висша форма!
Въпреки вонящото ти на некролог поведение се намериха хора, които човешки да ти обяснят къде грешиш - и върху тях скочи. Сигурен ли си, че си добре? Имаш ли реални социални контакти или просто интернет е начинът ти да изкараш комплексите и натрупаната агресия в себе си? Защото не знам как би имал приятели с такова отношение.
И вместо да се надуваш като пуяк, погледни се как стана за тотален резил. Дори утре да се научиш да правиш хубави сайтове, никой от този форум няма да дойде да си поръча при теб, дори безплатно да му предлагаш. Поне това се надявам че разбираш защо е така.