От: Изработване на сайт?
На 1 художник сайта му стана за 1 час - то какво да има 1,2 инфо странички и 1 галерия, други системи съм ги писал.... ми не по скоро ги пиша вече 3,4 година (и това доста сериозно всеки ден ) така, че какъв е смисъла да се спори за колко време може да се направи 1 сайт... човек ако си разбира от работата може да го направи максимално бързо но това не значи час или седмица или години....
Всичко зависи от заданието.
Ти изобщо прочете ли какво съм написал? Или си разтягаме локуми?
Това тук е пазар:
http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=17
Разгледай го добре! Отдавна умря поради много причини. Една от тях е "специалистите" в този форум, които правят сайтове за 1 бира време.
Принципно избягвам да водя спорове по форуми, заради празнодумието и празнословието на повечето хора.
Значи виж сега, ти може да си гуро в областта на правене на сайтове, но освен чрез инсталация на цмс или някаква предварително написана система (пхп, хтмл, цсс темплейт) ти НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ РАБОТЕЩ САЙТ за 1 час.
На 1 художник сайта му стана за 1 час - то какво да има 1,2 инфо странички
- А викаш на ktomov, че се отнася непрофесионално.
КАК, ЧЕ КВО ИМА? Тоя сайт не е за красота, а да служи за представяне на художника, а и да му носи нови клиенти. Можеш ли да го претупаш за 1 час?
Ако дойдеш и ми кажеш, че ще ми направиш сайт за 1 час ще ти платя на час само да ти видя сеира. Как ще направиш на някой сайт за 1 час, като в моята практика дни наред обсъждаме детайли и доизкусуряваме. Това да не ти е бутилка олио да му продадеш. Запечатана с етикет.
Ще ви дам още един пример: След като сте се събрали "специалисти от магазин за 1 час" (да не се бърка с 1 лев)... я да ви сметна аз надника и да видим какво ще излезе.
Приемам, че взимате надник от около 100 лева на ден. Това по 22 работни дни се получава една приятна сума от 2200 лв на месец. (Да ме извиняват тези, които съм ги подценил)
Вие ще ми направите сайт за 1 час. Аз ще ви кажа какво да съдържа, как да са разположени елементите в него и как да изглежда темплейта. Съответно какви функции да има сайта. Така-а-а значи за 1 час надника ви е 100 лв делено на 8 работни часа = 12.50 лв.
Мисля, че е честно заплащане. Очаквам оферти от вас колко сайта може да поемете на ден, като условието ми е да ги изработвате за 1 час и по зададени от мен параметри. Аз ще ви намеря купища клиенти. Освен ако не сте празнословци и само си чешете езиците във форума. И моля не ми обяснявайте, че сте имали предвид сайт от 3 странички.
Моля за конкретни отговори. Мисля си, че може да се получи интересна дискусия, а и да се раздвижи тук пазара за изработване на сайтове.