Привет,
Търся някой да ми напише ЕРП за търговска дейност и преди да се впусна със запитвания към разните му фирми в интернет, реших тук да потърся. Понежа звучи претенциозно ЕРП ( и скъпо), трябва ми програма, за управление на процесите във фирмата, които както се сещате в търговията не са безкрай много. Основно доставки, продажби. Складова програма с доработки да го наречем.
Необходими са ни следните модули:
- Модул клиенти - СиАрЕм
- Модул склад
- Модул продажби (разприхождаване и фактуриране)
- Модул логистика
- Модул справки
- Модул анализи (опция)
С достъп от различни работни места; различни нива на достъп.
Точно задание ще дадем. Средствата ще определите вие, за нас е важен крайният резултат. Трябва да може бързо да обработва по 20 хил 15 цифрени партидни кода.
Бюджет 3-5 хил лева. Плащане: договор, фактури, банка, както си му е реда.
Не знам дали тук му е мястото, но ако имате опит в подобно нещо, ще се радвам да си поговорим по темата.
Поздрави
Търся някой да ми напише ЕРП за търговска дейност и преди да се впусна със запитвания към разните му фирми в интернет, реших тук да потърся. Понежа звучи претенциозно ЕРП ( и скъпо), трябва ми програма, за управление на процесите във фирмата, които както се сещате в търговията не са безкрай много. Основно доставки, продажби. Складова програма с доработки да го наречем.
Необходими са ни следните модули:
- Модул клиенти - СиАрЕм
- Модул склад
- Модул продажби (разприхождаване и фактуриране)
- Модул логистика
- Модул справки
- Модул анализи (опция)
С достъп от различни работни места; различни нива на достъп.
Точно задание ще дадем. Средствата ще определите вие, за нас е важен крайният резултат. Трябва да може бързо да обработва по 20 хил 15 цифрени партидни кода.
Бюджет 3-5 хил лева. Плащане: договор, фактури, банка, както си му е реда.
Не знам дали тук му е мястото, но ако имате опит в подобно нещо, ще се радвам да си поговорим по темата.
Поздрави