Колкото и да не харесвам Скай за хейта му, тук е повече от прав.Бая червени флагове
- няколко теми пускани за едно и също - пдф-и, лаборатории и тн
- "Видях ще има такива темплейти готови в themforest." разбирай - да не ми искате много пари, има готови теми, една настройка и колко му е
- няма конкретно задание но търси конкретна оферта
Човек, нали поне 2 две такива знам, които нямат проблем да си движат бизнеса с WordPress и Moodle. Кви ги дрънкаш и ти? Да, като почне да прави хилядите, ще ти звънне.Прияте, ако искаш нещо сериозно няма да стане със тези неща. Приготви едни 20к и ще ти направим качествена платформа. Това с WP пак ще е над 10к в краен случая, пиши на лично ако искаш нещо сериозно и ще ти е бизнес това, а не просто хоби.
Според мен ако ще ти е ей така за хоби, тук ще намериш доста хора за 1500 - 2000 лв да сглобят нещо.
Поздрави.
Колкото и да не харесвам Скай за хейта му, тук е повече от прав.
Всеки ще те хване и ще ти обясни как се прави и какво е нужно да се направи. Има теми да, има и готови настройки, но ако искаш 1:1 с това, което е демото, няма смисъл да пускаш оферта. Тук
Човек, нали поне 2 две такива знам, които нямат проблем да си движат бизнеса с WordPress и Moodle. Кви ги дрънкаш и ти? Да, като почне да прави хилядите, ще ти звънне.![]()
За това не споря, но определено не съм съгласен, че задължително трябва да е фрон дъ скретч, къстам изпълнение. Не знам ти какво точно разбираш, казвам ти какво съм виждал. Много по-добри проекти започнати и развити на опен сорс и големи лайна на къстам, които се чудиш къде да го хръвлиш, където не минават хора. За парите ще се съглася, пиша ти го отново.Преди 2017 ставаше това със евтиното, вече всеки проект без пари и добре да е направен, просто няма как да се бори и това е пазарен принцип. Просто всичко евтино умира, всеки ще избере конкуренцията заради авторитет и качество, без пари не знам как ще има качество, специалистите не работят безплатно, не знам дали разбираш това.![]()