Изработка на банери • визитки • лого БЕЗПЛАТЕН БАНЕР!
Здравейте потребители на Predpriemach. Ще почна с това, че съм положително настроен към вас, надявам се да се намирам в приятна обстановка. Ако има нещо, с което съм се изложил, поправете ме.
Както се подразбира от заглавието ще изработвам по поръчка банери, визитки и лога.
Ще се опитам да изготвя темата, така че да ви е максимално добре обяснена и оформена. Ако искате нещо да добавя, махна, редактирам, кажете.
Цените ще бъдат добавени след няколко успешни сделки. До тогава по договаряне, да видя как стоят нещата в този форум. Понеже някъде по-скъпо, другаде по-евтино и не знам тука как ще е, така че цени очаквайте.
ПОРЪЧАЙ:
ОТЗИВИ:
Здравейте потребители на Predpriemach. Ще почна с това, че съм положително настроен към вас, надявам се да се намирам в приятна обстановка. Ако има нещо, с което съм се изложил, поправете ме.
Както се подразбира от заглавието ще изработвам по поръчка банери, визитки и лога.
Ще се опитам да изготвя темата, така че да ви е максимално добре обяснена и оформена. Ако искате нещо да добавя, махна, редактирам, кажете.
Цените ще бъдат добавени след няколко успешни сделки. До тогава по договаряне, да видя как стоят нещата в този форум. Понеже някъде по-скъпо, другаде по-евтино и не знам тука как ще е, така че цени очаквайте.
ПОРЪЧАЙ:
- Банери на всякаква тематика.
Пример:
За поръчка: пишете лично съобщение или направо в темата. Съдържанието трябва да включва изискванията ви (размер, текст и т.н.), предложена цена, както и начин на плащане
- Визитки
Пример: Скоро!
За поръчка: пишете лично съобщение или направо в темата. Съдържанието трябва да включва информацията която трябва да бъде на визитката ви, темата, предложена цена, както и начин на плащане.
- Лого
Примери:
За поръчка: пишете лично съобщение или направо в темата. Съдържанието трябва да се състои от тема, размер, текст и т.н..
ОТЗИВИ:
Очаквам препоръки, знае ли човек, може и поръчки.Логото много ми харесва. Стана много бързо, ако искаш може да го добавиш към първия си пост.
Последно редактирано: