T trigger Member Рейтинг - 100% 1 0 0 12 Декември 2011 #21 От: Изработка на малки/динамични страници И аз се интересувам от портфолио и завършени проекти. Не става дума за конкретен проект, а за възможност за работа в бъдеще, тъй като търсим фрийланс дизайнер за някои прокети.
От: Изработка на малки/динамични страници И аз се интересувам от портфолио и завършени проекти. Не става дума за конкретен проект, а за възможност за работа в бъдеще, тъй като търсим фрийланс дизайнер за някои прокети.
AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 30 Декември 2011 #22 От: Изработка на малки/динамични страници Весела Коледа ( на патерици ), търся клиенти... имам малко свободно време. Поздрави, AloneInTheDark
От: Изработка на малки/динамични страници Весела Коледа ( на патерици ), търся клиенти... имам малко свободно време. Поздрави, AloneInTheDark
alabam4eto Active Member Рейтинг - 100% 11 0 0 28 Януари 2012 #23 От: Изработка на малки/динамични страници Отново съм доволен от работата бързо и на добра цена .... Коректно е момчето
От: Изработка на малки/динамични страници Отново съм доволен от работата бързо и на добра цена .... Коректно е момчето
AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 25 Февруари 2012 #24 От: Изработка на малки/динамични страници Изработка на онлайн магазин цени от 299лв Изработка на фирмен,личен уеб сайт цени от 139лв При интерес, моля свържете се.
От: Изработка на малки/динамични страници Изработка на онлайн магазин цени от 299лв Изработка на фирмен,личен уеб сайт цени от 139лв При интерес, моля свържете се.
AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 19 Март 2012 #25 От: Изработка на малки/динамични страници Очаквам заинтерисовани хора.