Офертата включва:
Нова цена 250лв. включва всички 11-точки, без 8 ако искате да публикувате приложението на ваш профил цената е 230лв.! и не се съдейства за настройки и качване на приложението само ви се изпраща .apk файл, лого и снимки които да качите във вашия профил има информация в интернет как да си го качите примерно видео ТУК
ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ДА БЪДЕ ОДОБРЕНО ОТ Google Play Store! Рекламите в сайта ви трябва да отговарят на условията ЛИНК.
В деликатни категории трябва да забраните някои рекламни мрежи!
Промоция за първите 5-ма възползвали са от услугата ЦЕНА 200 лв. Качване в мой профил в Google Play Store!
Плащате 50% преди изработването на проекта и останалите 50% след предоставяне на .apk файл! или публикуване в Google Play Store
Начини на плащане:
Превод по банкова сметка.
Epay.bg.
Revolut.
Paypal.com.
Bitcoin и други криптовалути.
За демо може да ми пишете на лично съобщение ще ви предоставя .apk на сайт който да инсталирате на вашия телефон! Изпратете ми и сайта на който искате да направите мобилно приложение!
Свободен съм за нови проекти!
- Стандартен Android App (file.apk), андроид версия 4.4.Х и нагоре! който отваря мобилната версия на сайта на цял екран. (Сайта трябва да е изграден с Адаптивен дизайн )
- Firebase Push Notifications това е известия от приложението снимка. Много добър инстромент! За моментално известяване на потребителите за нов артикул,нова новина и т.н.
- Admob интеграция на фиксиран банер! (Трябва да имате Admob акаунт ако искате тази опция) рекламите от сайта ви ще се показват нормално това просто е фиксиран банер може и без него! НЕ СЪДЕЙСТВАМЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ В Admob
- Firebase достъп до анализ на приложението (посещения-подробно ден,седмица, месец и още много, сваляния,)
- Цената не включва изработването на лого спрямо изискванията на Google (Трябва да предоставите 192х192 или 48х48 размер лого, другите 5 размера ще ги направим ние!)
- Изработка на 8 бр. screenshots на приложението за Google Play Store
- Изработка на Графика за представяне за Google Play Store
- Публикуване на приложението в Google Play Store (Ако искате на ваш профил да се публикува приложението е нужно да се заплати такса от 25$ за създаване на developer account повече инфромация тук )
- Цената не включва описание в Google Play Store трябва вие да го предоставите!
- Време за работа 7-работни дни, време за разглеждане на приложението от Google Play Store и публикуване от 3 до 7 дни
- Action bar с меню допълнително или не вие избирате! макс категории на бар менюто 4! Цветове на бар мнюто Син,кафяв,сив,зелен,оранжев,Лилаво,червен,виолетов и още!
Нова цена 250лв. включва всички 11-точки, без 8 ако искате да публикувате приложението на ваш профил цената е 230лв.! и не се съдейства за настройки и качване на приложението само ви се изпраща .apk файл, лого и снимки които да качите във вашия профил има информация в интернет как да си го качите примерно видео ТУК
ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА ДА БЪДЕ ОДОБРЕНО ОТ Google Play Store! Рекламите в сайта ви трябва да отговарят на условията ЛИНК.
В деликатни категории трябва да забраните някои рекламни мрежи!
Промоция за първите 5-ма възползвали са от услугата ЦЕНА 200 лв. Качване в мой профил в Google Play Store!
Плащате 50% преди изработването на проекта и останалите 50% след предоставяне на .apk файл! или публикуване в Google Play Store
Начини на плащане:
Превод по банкова сметка.
Epay.bg.
Revolut.
Paypal.com.
Bitcoin и други криптовалути.
За демо може да ми пишете на лично съобщение ще ви предоставя .apk на сайт който да инсталирате на вашия телефон! Изпратете ми и сайта на който искате да направите мобилно приложение!
Свободен съм за нови проекти!
Последно редактирано: