Здравейте на всички!
Общо взето имам нужда от нов магазин на OpenCart и имам известни колебания за някои неща.
Ще се радвам на препоръки и съвети от ваша страна, защото сега се запознавам с OpenCart. Насочих се към OpenCart именно от форума и се надявам да не греша.
Имам в момента два магазина на други платформи и 9 годишен опит в интернет търговията.
Продуктите на новия магазин са около 9-10хил, доста са.
Дилемите ми са няколко:
1. Кой да ми изработи читав магазин - приемам препоръки и предложения
2. Версията на OpenCart
- 1.5.6.4 четох, че е с по-малко бъгове и работи добре
- 2.0.x.x все пак е последна версия и сигурно има преимущества
Къде мога да видя разликите между версиите?
3. Темата също ми е колебание между Oxy и Journal, в полза засега на последния. Толкова ли е тежък Journala? Много ми хареса, а и има 2.0.x.x версия и One Page Checkout.
4. Оптимизацията - модули да препоръчате, които вършат работа и друго, каквото е препоръчително като добра практика
Искам магазина да се получи добре и се надявам на помощта ви, за което благодаря!
Общо взето имам нужда от нов магазин на OpenCart и имам известни колебания за някои неща.
Ще се радвам на препоръки и съвети от ваша страна, защото сега се запознавам с OpenCart. Насочих се към OpenCart именно от форума и се надявам да не греша.
Имам в момента два магазина на други платформи и 9 годишен опит в интернет търговията.
Продуктите на новия магазин са около 9-10хил, доста са.
Дилемите ми са няколко:
1. Кой да ми изработи читав магазин - приемам препоръки и предложения
2. Версията на OpenCart
- 1.5.6.4 четох, че е с по-малко бъгове и работи добре
- 2.0.x.x все пак е последна версия и сигурно има преимущества
Къде мога да видя разликите между версиите?
3. Темата също ми е колебание между Oxy и Journal, в полза засега на последния. Толкова ли е тежък Journala? Много ми хареса, а и има 2.0.x.x версия и One Page Checkout.
4. Оптимизацията - модули да препоръчате, които вършат работа и друго, каквото е препоръчително като добра практика
Искам магазина да се получи добре и се надявам на помощта ви, за което благодаря!