Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

От: От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

Извинявам се за спама от моя страна, просто бях изненадан от невероятно ниската (лично мнение) цена, която предлагате.
Добро решение е също така, че сте премахнали пакета с онлайн магазин за Уърдпрес.Смея да твърдя, че уникалната иначе платформа става за всичко друго но не и за онлайн магазин, независимо с Woocommerce или с някой друг измислен и уж безплатен модул, защото ако някой заяви такъв с голям брой продукти...меко казано ще се ударите по челото от зор.
Приятен ден и успех с начинанието Ви! :)

Благодаря ви. Премахнах го, защото в момента нямам физическата възможност за направата на магазини с тази платформа. :)

От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

Логото от новия ми проект:
m8zFn0sN.png

Цветовете бяха по желание на клиента.

Логото от новия ми проект:
m8zFn0sN.png

Цветовете бяха по желание на клиента.

Логото си е много прилично, поздравления!

За тея пари ще работиш само с мишкари и няма да натрупаш никакъв опит

Re: От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

За тея пари ще работиш само с мишкари и няма да натрупаш никакъв опит

Да, това е толкова истина, че чак ми се реве.

И още нещо - защо направо не им ги подаряваш тия "сайтове", да ги отървеш от мъките им да не се разделят със сълфетките от Син Сити. ;)

Абе хора, вие с компютри ли се занимавате или с ринане на тор. 2-3 за изработка, демек 70 кинта на 2 дена, което за месец е 700 лева. Защото за 20 дни са ти 10 такива поръчки. И много внимавай какви договори подписваш, защото като ти гледам офертата, има толкова дупки, които яко те набара някой мишкар-тарикат, ще ти излязат през носа тия 70 лева. И пак ти казвам, започни да се занимаваш с нещо друго, може да изкараш повече пари. :)

П.П: Ако не е тайна какви точно теми му слагаш? И най-вече колко корекции търпи едно лого, ако въобще са включени.

Момчето няма опит, затова си мисли, че е открил супер яката идея, ама няма представа какво го чака :) За тея кинти ще обере най-големите психопати, дето ще го направят луд, както вече някой спомена по-горе. Според мен няма да направи и 5 сайта и сам ще се откаже.

Навремето като се занимавах с това, макар и за много повече пари, почти 10 пъти повече, пак ме подлудяваха.... Даже има един дето още ме търси психопата, макар че са минали много, много години....

А с ъпдейтите на темите как стои въпроса?

Искам да те питам във връзка с друга твоя тема в пазара ->
Предлагам евтин копирайтинг за сайтове, свързани с телевизионни сериали или филми
Ако офертата важи можеш ли да правиш такива статии на английски относно даден сериал/филм ?

Кви договори за тези пари ве хора, човека е нискотарифен веб испълнител, който минава бръснещ полет в сектор фрииленс

В крайна сметка след като може да изкарва пари човекът не знам какво му се месите в баницата, дали прави много или малко пари той си знае, щом му отърва за такива пари да работи не знам защо го критикувате и му оспамвате темата с подробности.

Re: От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

В крайна сметка след като може да изкарва пари човекът не знам какво му се месите в баницата, дали прави много или малко пари той си знае, щом му отърва за такива пари да работи не знам защо го критикувате и му оспамвате темата с подробности.

Шот наебава пазара, за да бъде гъзар за една вечер пред някоя тъпа слива.

От: Re: От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

Шот наебава пазара, за да бъде гъзар за една вечер пред някоя тъпа слива.

Хехехе пък умните сливи сакат яко друсание
Точно от тва са впичатляват, рисков играч и газар

Като няма опит да натрупа. НО нека направи няколко фри, да натрупа добро портфолио и да почне с цени, които не казват "очаквай шит".

За да натрупах портфолио първите ми няколко сайта бяха фри а приятели и инвестирах пари, защото така се прави. Не съм правил шитове за малко пари, защото тръгне ли ти така бизнеса, кофти. ;)

Всеки сам решава кое за колко пари да си прави, това е Демокрацията. Ако си сериозен лидер в областта има си КЗК. Worldpress готова система плюс два плъгина и един темплейт, всичко безплатно, без да си играеш да пишеш текстове и подобни 70 лева незнам какво не им харесвате. При положение че трудът е час-два принципно. Не говорим за платени, а за безплатни теми.

От: Re: От: Изработка на сайтове с Wordpress - ХИТ ЦЕНА: 70 лв.

Абе хора, вие с компютри ли се занимавате или с ринане на тор. 2-3 за изработка, демек 70 кинта на 2 дена, което за месец е 700 лева. Защото за 20 дни са ти 10 такива поръчки. И много внимавай какви договори подписваш, защото като ти гледам офертата, има толкова дупки, които яко те набара някой мишкар-тарикат, ще ти излязат през носа тия 70 лева. И пак ти казвам, започни да се занимаваш с нещо друго, може да изкараш повече пари. :)

П.П: Ако не е тайна какви точно теми му слагаш? И най-вече колко корекции търпи едно лого, ако въобще са включени.

Той каза, че договори не подписва(в предните си постове). :)

Всеки сам решава кое за колко пари да си прави, това е Демокрацията. Ако си сериозен лидер в областта има си КЗК. Worldpress готова система плюс два плъгина и един темплейт, всичко безплатно, без да си играеш да пишеш текстове и подобни 70 лева незнам какво не им харесвате. При положение че трудът е час-два принципно. Не говорим за платени, а за безплатни теми.

Покажи ми сайт правен за 1-2 часа! Като вземете така да се изхвърляте... Нали ще те хвана по телефона и ще те карам през 2 минути нещо да променяш. То една инсталация на УП ако е сайт?!? Бе вие изобщо знаете ли какво е сайт? И за какво служи?

И смяташ, че ще инсталираш на бай Пешо от Долно Уйно един уордпрес, ще му пляснеш 3 плъгина и той ще е доволен? И ще бъде работа за 1-2 часа. - Ако наистина вярваш в това, значи не знаеш за какво говориш.

p.s. Оня ден тъкмо се опитвахме да "вкараме в час" един такъв сайт дето го беше правил някой като за 70 лева. Ми то нищо не работеше вътре. Толкова омазан сайт не бях виждал скоро. Ама сигурно ако питаш тоя дето го е правил, ще ти изкара доводи как сайт става за 1 час.

ТОВА ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ СЛАБОУМНИ, ЩОТО НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ: Нали този сайт трябва да изкарва пари, да води клиенти. Заради единият ми фирмен сайт, на който съм отделил месеци работа в момента всеки ден звънят клиенти в офисите ни или направо идват при нас. Обаждат ни се хора от цяла България за поръчки. Таз инсталация на УП за 70 лв какво ще прави? Ще ми забие бизнеса и вместо да ми се обаждат клиенти, ще стои кат паметник в нета. Преди да си го направя сам, беше направен от едни за 100 лв. Пукнат човек не ни се обаждаше.
Много сте далеч от нещата, ама много далеч... :twisted: :cry:

Горе