Изработка на сайт по дизайн от 2014 г. на templatemonster

От: Изработка на сайт по дизайн от 2014 г. на templatemonster

Какво стана със статиите за риболов. Намери ли нещо с риболовна тематика или прие друга задача. Гледам сега доста дълга тема си написал и на друго място а мен ме заеба или за 10 статии и то за риболов .

Обърнах ти специално вниамние в твоята тема в оптимизация за търсачки, шефе!

Забраих да ти кажа, че в блоговете ше цъкаме много неща, не само текст...
Е, ако искаш да си номер едно,де...

Какво стана със статиите за риболов. Аз искам първо текст да нацъкам па после друго.

Ами това е най-ефективн, да, текст, картинки, може и клипове от youtube да се вграждат на тема риболов, всичко това много ще се хареса на google бота.
Притеснява ме, че може да отделя не малко време да намеря непубликувани текстове в интернет по темата, да посещавам библиотека, да ксорокопирам, сканирам, да коригирам текста и т.н. и накрая да не ми се плати нищо. Така че ще трябва дори минимално капаро или ако намеря тук нещо под ръка по темата, да ти пратя една статия и тогава да пратиш капаро за изваждането на текст от цяло списание.

Хем предлагаш хем не предлагаш. Мисля че не става така най- малкото би трябвало да ме интересува дали ще ходиш до читалището или до местното кафе. Аз пък бих отишъл за риба но няма време за риболов. Ами ако ходиш до читалището с такси аз какво трябва да направя да платя и таксито ли.

Хем предлагаш хем не предлагаш. Мисля че не става така най- малкото би трябвало да ме интересува дали ще ходиш до читалището или до местното кафе. Аз пък бих отишъл за риба но няма време за риболов. Ами ако ходиш до читалището с такси аз какво трябва да направя да платя и таксито ли.

Извадих от една енциклопедия текст и написах една статиика за тоя метод на работа на сайта ми. Има още 50 страници с интересни енциклопедични тексотве за рибки, дето ги няма в нета до момента и няма проблем да ти ги извадя, ако ми пратиш поне 10 лв., за да видя, че си сериозен.

Може да видиш с очите си и да се увериш, че аз съм сериозен, най-долу в статията е сканираното от мен съдържание от енциклопедията и изваденият текст отдолу. В края на статията виж.
http://reklamavinternet.reklamiotgoogle.com/как-набавям-голямо-количество-текст-у/

Принципно мислех, че имам тук някакви такива материали за лов и риболов, но се оказа, че не са при мен и скоро няма да ходя там, дето са... Иначе който е сериозен ше си плати, да, и ше му взема от библиотека текстове и ще му осигуря в голямо количество текст.

Горе