EliaCapaccio
Well-Known Member
Изтрито, вече не се предлага.
Последно редактирано:
MG-42 times coming soon again.Малко му е на немеца. Не знам какво се възмущаваш, но афганистанеца заслужава уважение и респект, за разлика от русокоското.
Сега ще ти докажа какъв си стронцо. Нали и в България влязоха, и то доста. Имам клип как се бият в София окървавени ислямисти. Ти какво направи за да ги спреш...освен да си пипаш чурата пред компа и да хвърляш семе върху рутера на бТК? Това питам. Ти какво направи?Не. Напълно ясно си заявяват всичко - не ни пука за законите ви, прескачаме брездата все едно не е граница, идваме без документи, щото не ебаваме вашия закон, без образование, език или умения т.е. на ваша издръжка.
Тук лъжа няма.
Ако някой не му стига IQ-то, да разбере какво казват арабугите с горните си действия - не е мой проблем, а на русокоското от видеото
Сега ще ти докажа какъв си стронцо. Нали и в България влязоха, и то доста. Имам клип как се бият в София окървавени ислямисти. Ти какво направи за да ги спреш...освен да си пипаш чурата пред компа и да хвърляш семе върху рутера на бТК? Това питам. Ти какво направи?
Нали утре могат да убият майка ти. Ти сам потвърждаваш моите думи. Германците какво да направят срещу държавна мафия. Ти що не спреш корупцията на горните нива в Беге тогава??Пуснахме ги да си ходят, транзитно + Spreading the word. Това направих.
Ако намекваш, че е трябвало да направя нещо конкретно и публична изява срещу тея разпасани арабухски орди т.е. социално самоубииство (щото вички тачим мигрантите, и ако кажеш истината, каквато е - вече си Адолф Иванов) - не мерси. Постигнал съм твърде много, за да го жертвам за неадекватни минджи, изказващи се по непонятни за тях теми и заклеймяващи всеки, който има наглостта главата му да не е в задника.
Тоя русия нещастник от клипчето не заслужава да се жертвам заради това, понеже си е заврял главата в задника.
Впрочем, точно тоя русия малоумник и майка му, и сестра му и баща му ще са първите дето ще закрещят "нацист" на всеки, който не е окей с това арабуги да разбиват бутилки в главата му. Е след това клипче - може би не.
Ironic
Нали утре могат да убият майка ти. Ти сам потвърждаваш моите думи. Германците какво да направят срещу държавна мафия. Ти що не спреш корупцията на горните нива в Беге тогава??
Постигнал си толкова колкото чучара на Златни пясъци постига за едно лято.