Здравейте, имам няколко свежи идеи за сайтове, които биха били доста добре приети от интернет потребителите, но сам нито мога да ги реализирам, нито да ги финансирам. Имам известен опит в сферата на уебсайт дизайна и в кодирането, но никога не съм се задълбочавал и не мисля да го правя. Точно за това ми трябват партньори за тези проекти, чиято изработка възлиза на около 1000-1500$ единия. Би било прибързано ако тръгна да правя няколко наведнъж, тъй че за сега съм заинтересуван само за един от тях. Разбирам, че се отклоних от темата и реалния ми въпрос и за това се връщам на него. Къде и как мога да си намеря партньори, с които заедно да осъществим проекта, дори и да го направим сами и в последствие да наемем някой да го подобри. Готов съм да инвестирам малки суми от сорта на 100-200 лева на месец в него, както и неотлъчно да ръководя проекта и да наставлявам направата му и нататъчната му работа. Интересува ме дали тук по някакъв начин бих могъл да намеря човек, който би искал да партнира в проект с голяма вероятност за печалби в близкото бъдеще. Къде е най-доброто място (раздел) да отправя такова запитване тук?