ZzZaPyr
Member
Така ,запалих се да изкарвам пари от интернет минах през кешфиеста(най-голямата ми грешка) и подобни на нея сайтове , но разбрах че така ако изобщо имам печалби то те ще са нищожни.Затова реших да си направя сайт и да печеля от реклами.Решил съм сайта да е за спортни новини за следните спортове:Футбол,Волейбол,Баскетбол,Снукър,Тенис на корт и Формула 1.
Въпрос 1.Има ли пари в такъв тип сайт
Въпрос 2.Ако сайта ми е като levski.bg(и на български и на английски) мога ли да слагам Гуугъл адсенс.
Въпрос 3.Освен от Гуугъл адс , какви други мога да сложа за да печеля.
До няколко дни ще скицирам сайта на пейнт да видите как съм го замислил и да ми кажете дали да променям нещо ,още преди да съм почнал.
Последната седмица докато бях статичен член останах с впечатлението ,че има много хора които разбират и се надявам някой от тях да ми помогне.Предварително благодаря и се извинявам че ви губя времето с досадните си въпроси ,ама нали казват че за да стане нещо най-важно е желанието(е явно го имам

).
Въпрос 1.Има ли пари в такъв тип сайт
Въпрос 2.Ако сайта ми е като levski.bg(и на български и на английски) мога ли да слагам Гуугъл адсенс.
Въпрос 3.Освен от Гуугъл адс , какви други мога да сложа за да печеля.
До няколко дни ще скицирам сайта на пейнт да видите как съм го замислил и да ми кажете дали да променям нещо ,още преди да съм почнал.
Последната седмица докато бях статичен член останах с впечатлението ,че има много хора които разбират и се надявам някой от тях да ми помогне.Предварително благодаря и се извинявам че ви губя времето с досадните си въпроси ,ама нали казват че за да стане нещо най-важно е желанието(е явно го имам