От: От: Имам помещение, но нямам идея на какво да го направя...
Пръво съм много далече от 40+
Колко много далеч?
второ разполагам с два недвижими имота от луксозен ( 3 етажна къща ново строителство, апартамент 2 стаен ново строителство) тип,
Разполагаш? Лично твои са?
не на роднини и наследство?
а твои ти си ги купил с лично изкарани пари от теб и си инвестирал в тях така ли ?
Че как ги изкара като си далеч от 40+
Купи един гараж лъсна го и го даде под наем? с парите купи втори и него така псоле трети ? и минаха 120 години ?
БЪДИ ЯСЕН С ТОЗИ ОТГОВОР И КОНКРЕТЕН
Или си като атила- наследство от дядо му и труда на останалите му роднини ?
като отностно твоето мнение, че това е мишкарски бизнес мога да ти дам различни примери от които да се водиш, най - простия пример е прочети поне една от книгите на Робърт Кийосаки или Тръмп (Най - малкото имат обща книга, ако не желаеш да четеш много ) отдено,
Когато е трябвало да чета съм чел в пъти повече от теб.... А тези книги са писани лично от тях да знаеш... я има 5% техни думи я не.
да съм казал да ги държиш цял живот под наем, винаги можеш да ги продадеш след 10 години при покачване на цените от 4.5% на година.
Ами айде кажи на тия дето купиха миналата и по миналата година да продадат сега на печалба а
или да печелят от наеми? най-много да ядеш бой ако ги посъветваш така
Аз ли не мога да смятам? 2008 -ма 1200 евра квадратя
2012 - 600 евра?
ТИ ПИКАЯ НА ПОКАЧВАНЕТО...
чакай да продадеш на цени от 2008 + 4х4,5% покачване
ма на теория е лесно а
Друго никак не ми звучи мишкарски да изкупиш една било то и 3 етажна сграда ново строителство с по 3 апартаента на етаж и част от тях да дадеш под наем, а други да пласираш...
ши купиш три етажна сграда с по три апартамента на етаж...
МЛАДЕЖ... ТИ СИ ОБЪРКАЛ ФОРУМА
Тик не е форум на ултра богаташите които могат да си купуват ей така 9 апармента...
това към 1 000 000 отива?
ТИ ЗНАЕШ ЛИ БИЗНЕС СЪВЕТНИКО...
ако инвестираш един милион в сайтове каква ще е разликата а?
Сайта ти носи 50 -100% годишна печалба на вложените средства...
А ти колко предлагаш ? 3-4% ?
Нужно ли е да тръгваш със злоба и без най - малкото да разбрал за какго говоря?
НЕ Е НУЖНО СЪС ЗЛОБА ДА! - АЗ ЗАТОВА ТРЪГВАМ С НАСМЕШКА И СЪЖАЛЕНИЕ... ДА ИЗПИТВАМ ЗЛОБА КЪМ ТЕБ ? ЗАЩО? Щото даваш тъп исъвети ли ? или заради 20-те ти празни мнения в темите за трупане?