клиент съм на ицн от дълго време. След като споделих проблемите които имах с хостинга и домейните, които закупих от ИЦН, напоследък има огромен натиск от страна на ИЦН към мен по форумите и социалните мрежи. Заплахи със СЪД и.т.н. Имам огромни съмнения, че ИЦН или човек свързан с ИЦН е спамил една от фейсбук страниците които поддържам. Тази фейсбук страница е на сайт който е хостнат при ИЦН.
Профила е създаден на 28ми август, и веднага спамва страницата в фейсбук с хейт коментар.
"Много крадена информация има на тази страница. Защо не се постараете малко и да ни доставяте по-качествено съдържание."
Благодаря ИЦН !
Внимавайте всички клиенти на ИЦН. Ако споделяте проблемите си с хостинга на ИЦН във форумите - те ще ви се отплатят подобаващо!
ОТНОВО моля собствениците на форума за съдействие, като спрат рекламите на ИЦН в форума!
Профила е създаден на 28ми август, и веднага спамва страницата в фейсбук с хейт коментар.
"Много крадена информация има на тази страница. Защо не се постараете малко и да ни доставяте по-качествено съдържание."
Благодаря ИЦН !
Внимавайте всички клиенти на ИЦН. Ако споделяте проблемите си с хостинга на ИЦН във форумите - те ще ви се отплатят подобаващо!
ОТНОВО моля собствениците на форума за съдействие, като спрат рекламите на ИЦН в форума!