От: Имам сайт
Аз пък не мисля така,ако си дългогодишен член на даден форум,помагаш с качествени съвети,грижиш се за общият ред на форума,трупаш позитиви възоснова на постовете си и редица други фактори с които да привлечеш вниманието към себе си освен,че има реалната възможност да станеш приятел с администраторите е напълно нормално да получиш и модераторски права.Много хора четейки това което,пиша ще си помислят,че идеята е да се подмазваш на някого с някаква цел,не нямам това предвид говоря за тематични форуми в които с знанията си към дадена материя можеш да бъдеш полезен и по-важното забелязан.
След като станеш част от виртуалното семейство на даден форум и бъдеш приет в него,едва ли някой ще направи проблем за линка в подписа ти да не кажа,че това ще ти е най-малкото преимущество.
Когато става дума за чужди форуми дори и подмазването е вариант ако следваме логиката целта оправдава средствата,все пак едва ли някой от тук е 100% праведен (казано на жаргон) в действията си,още повече ако последните могат да му помогнат за постигането на дадена цел,изключая подривни методи и злоупотреби прилягащи по-скоро на някакъв вид кракери или хлапета мислещи се за black-seo богове.