Ivajlo Angelov
New Member
От: Имам си форум
Благодаря много много за доброто отношение и съветите-със сигурност ще остана в този форум!
Благодаря много много за доброто отношение и съветите-със сигурност ще остана в този форум!
То и сега я има тая възможност в почти всяка платформа (включително и в платформата, която ползвам), но ме притеснява, че при една ръчна проверка (мисля, че имат и автоматична такава) може да влезе оператор на Google и да види, че на нормалните потребители не се вижда същото, като при Google бот-а и да го сметнат за Cloacking и да ударят наказание.Едно време поне в пхпбб имаше юзъри за ботовете да могат да виждат.
Мислех и този вариант, но е доста рисковано, най-вече от гледна точка на SEO. Защото Google няма да вижда съдържанието ти и съответно няма да може да хване много от ключовите фрази които гониш.
И аз така си мислих до скоро, но се оказа, че греша. Виж fashion магазините като supreme и days, в които за да можеш да видиш колекциите и продуктите трябва да имаш регистрация. Направи си регистрация, влез и виж няколко заглавия на продукти или колекции. След това ги потърси в Google и сам ще видиш, че ги индексира.
Какво значи да го удари?
На частен форум не му дреме за гошовото мнение.
Имам в предвид затворен форум. Не са малко такива.
Ако искаш да привлечеш членове, не е добра идея да е затворен. За да се регистрира някой, трябва да има информация, че си струва.
На гошо му е все тая - можеш да зададеш и "no index" на роботите. И тогава само ти ще си знаеш за форума.
И кой беше казал, че има правописни грешки, не съм забелязал такива....
Оправил съм и нея. Имам един потребител оттук, с който се пробваме да развием форума. Вече е станал по-добър и сдържателенЕеее оправил си ги ама не си признаваш! И айде за домашно пропуснал си една