Не искам да се засягаш, но това са си китайски бижута
остави тези филми от Щатите (казвам ти го като човек, който до преди 2 години имаше сайт за подобен тип бижта)
Махни тези шарениики от бекграуда 1 вото, това е някаква галерия или онлайн магазин?
Доставка 1-3 дни .. друга спънка .. я ми я доставят я не .. (помисли как може да го промениш към нещо по удачно)
1600 посетителя на месец .. е супер малко (помисли за реклама) и Bounce Rate 36% е добре
Формата ти поръчки - трябва да си взема отпуска за да попълня всичко
А никой няма това време .. има и по-добри решения
Помисли за малко по-добри текстове като описания на продуктите
Намали шрифта в категориите това не е библиотека нали? (знам за какво са и добре си ги сложила точно там)
Може да помислиш и за по добър дизайн от този ..
Знаеш ли значението на лилавото? Или си го сложила просто така, защото на теб лично ти допада този цвят?
Друго нещо:
http://gsjewelry.bg/index.php?route=product/product&product_id=35222 (Гривна АнМари бяла) да ама не аз виждам че е жълта/ розова
Като купя кое ще получа бяла или жълта?
- Не е налична .. това е другото
Търсих търсих точно нея си харесах и хоп не е налична хайде сега Х защото загубих 5 мин в ровене на сайта а нищо не открих.
Помисли за тези неща който написах, на вярно има още много подобни малки детайли .. който биха накарали 1 клиент да бие Х-а
Хубаво е във всяка категория да имаш описателен текст на продуктите в нея а не само на заглавната страница. С някоя друга статия тук там сочеща към сайта ти бързо ще отидеш на 1-3 място, в Бг конкуренцията в тази ниша не е кой знае колко голяма, като изключим елмазовците
Блога ама хич не му е тям мястото
ама хич