D dimdoff Member 6 Февруари 2010 #1 Ако някой може да ми помогне с намирането на български превод за версия петица ще му бъда благодарен. /Aardvark Topsites PHP 5.2.1/ Прося, плиииз !
Ако някой може да ми помогне с намирането на български превод за версия петица ще му бъда благодарен. /Aardvark Topsites PHP 5.2.1/ Прося, плиииз !
strana Well-Known Member 6 Февруари 2010 #2 От: Имате ли български превод за Aardvark Topsites PHP 5.2.1 За 5.2.0 пускам, би трябвало да ти свърши работа Прикачени файлове bulgarian.zip bulgarian.zip 7.9 KB · Преглеждания: 18
От: Имате ли български превод за Aardvark Topsites PHP 5.2.1 За 5.2.0 пускам, би трябвало да ти свърши работа
D dimdoff Member 6 Февруари 2010 #3 От: Имате ли български превод за Aardvark Topsites PHP 5.2.1 Благодаря! +1 на Везничката.
Daten Member 8 Февруари 2010 #4 От: Имате ли български превод за Aardvark Topsites PHP 5.2.1 И на мен ще ми свърши работа, благодаря.
От: Имате ли български превод за Aardvark Topsites PHP 5.2.1 И на мен ще ми свърши работа, благодаря.