Ако питаш за кът, в който обзавеждането е все едно се намираш в бизнес център, да имам президентски стол, як комп, руса секретарка с големи... знания и да съм облечен с риза и вратовръзка за 500 евро - колкото и да ми се иска, нема такива филми баце, живеем в студентско общежитие.![]()
Аз съм си вкъщи на президентски стол, удобно голямо бюро с голям монитор. Телевизор нямам в стаята и не искам да имам. Едно че ще ме разсейва постоянно и друго че нямам какво да го правя.
Забелязал съм, че ако съм извън уюта на дома, производителността ми се увеличава поне със 100%, останалото си е моткане.
Ако питаш за кът, в който обзавеждането е все едно се намираш в бизнес център, да имам президентски стол, як комп, руса секретарка с големи... знания и да съм облечен с риза и вратовръзка за 500 евро - колкото и да ми се иска, нема такива филми баце, живеем в студентско общежитие.![]()
Принципно всичко е до психика, но ако имате проблем с мързела и като сте си у вас вършите сравнително малко неща е най-добре да си имате работно място извън дома.
Естествено ако сте много надъхани и устремени към постигане на целите, които сте си поставили, няма да ви спре нищо!
Дори и да сте на бахамите с 20 голи мацки покрай вас![]()
![]()