man0l Member Рейтинг - 100% 1 0 0 3 Януари 2011 #1 Здравейте, Има ли хора от вас, които държат сайтове за алкохол и продават реклама от него? Не пускам тази тема в Пазар, защото нямам намерения да купувам реклама в момента ( договарям се с един клиент да му правя рекламната кампания ).
Здравейте, Има ли хора от вас, които държат сайтове за алкохол и продават реклама от него? Не пускам тази тема в Пазар, защото нямам намерения да купувам реклама в момента ( договарям се с един клиент да му правя рекламната кампания ).
interfena Member Рейтинг - 92.3% 12 1 0 3 Януари 2011 #2 От: Имате ли сайт за алкохол? NE , no obichame da pieme tonove alkohol.....
mvmrik Well-Known Member Рейтинг - 94.4% 17 1 0 4 Януари 2011 #3 От: Имате ли сайт за алкохол? Имам само такива подобни категории в някои сайтове, ако се интересуваш пиши, ще измислим нещо.
От: Имате ли сайт за алкохол? Имам само такива подобни категории в някои сайтове, ако се интересуваш пиши, ще измислим нещо.
snux Well-Known Member Рейтинг - 100% 38 0 0 4 Януари 2011 #4 От: Имате ли сайт за алкохол? Писах ти ЛС
Green Bars Well-Known Member Рейтинг - 100% 21 0 0 4 Януари 2011 #6 От: Имате ли сайт за алкохол? имам за коктейли, ако те интересува Последно редактирано: 4 Януари 2011
man0l Member Рейтинг - 100% 1 0 0 4 Януари 2011 #7 От: Имате ли сайт за алкохол? Писах ви на всички. Ако има други, направо ми пуснете на лични сайта + статистика, днес ще говоря с клиента си. Поздрави.
От: Имате ли сайт за алкохол? Писах ви на всички. Ако има други, направо ми пуснете на лични сайта + статистика, днес ще говоря с клиента си. Поздрави.