Ти и през зимата ли ги гледаш? Моите вече са в бурканиАз си имам бяла нинджа:
Пак излъга.Ти и през зимата ли ги гледаш? Моите вече са в буркани
Опасни и агресивни. Добре, че си имам кучегон, иначе преди 2 години едно направо щеше да ме изяде.Виждам само две прични някой да гледа питбул, или е комплексиран или го пуска да се бие...
Не виждам друга причина някой да гледа тази порода, трябва да бъде забранена!
Опасни и агресивни. Добре, че си имам кучегон, иначе преди 2 години едно направо щеше да ме изяде.
Според мен зло животно няма! Зли са стопаните, които го възпитават... А иначе, да - имам наблюдения върху нормално възпитаван питбул и беше обикновено куче....Виждам само две прични някой да гледа питбул, или е комплексиран или го пуска да се бие...
Не виждам друга причина някой да гледа тази порода, трябва да бъде забранена!
Именно!.Съдете стопаните не кучетата !!!!
Именно!
Не е така. Определени живтотиски видове и конкретни породи кучета са агресивни по природа, независимо от това какви са техните стопани. Сестра ми гледат два алабая и въпреки, че са ужасно лигави псета и никога не са обучавани да нападат (дори напротив) - вече има няколко инцидента с мъжкия. Последно нападна дете, което им беше на гости и вече го затварят, когато в двора влизат дори хора, които познават кучетата от малки.Много хора правят грешката да обвиняват животинките а то следва заповедите на стопанина си !
И да не си мислите, че само карнизъм ме тресе! Кол и Тек в Нирвана: