Asen Popivanov
Active Member
Има кураж с приятелчето си Кол.Малко котки се осмеляват да се репчат на плъхове
Има кураж с приятелчето си Кол.Малко котки се осмеляват да се репчат на плъхове
Като я питах дали лови мишки, отрече.
Някои хора са алергични към косматите топки, а пък други просто нямат интерес към такива животни (аз съм от вторите) ^^ Random People, random interests.Винаги съм се чудила на хората, които гледат влечуги у дома. Това е животно, което няма да ти се зарадва, не можеш да гушкаш и изобщо не може да става въпрос за размяна на обич. Каква е идеята на тяхното отглеждане изобщо?
Как се казва? Веганче ми изглежда.Явно никой не ще да си покаже хлебарката или тарантулата.
А вижте хората какво разхождат рано сутрин!
Сега пък къде отидохме? Едното не изключва другото, за да търсим по-добрия вариант.Котка колко ти се радва?
Все ми се чини, че най-хубаво е да гушкаш мъж или жена, според личните предпочитания.
Една топка кожа с косми е скучна - не можеш да я пратиш до мазето за вино, а ако закъснееш по нощите, няма да те чака с точилката.
Random People, random interests.
Не бегай по тъча, а кажи за котките.но определено не разбирам идеята с влечугите - домашни любимци
Морковка.Как се казва? Веганче ми изглежда.
Не бегай по тъча, а кажи за котките.
Да вметна само за котките, че са много добри същества но котката си обича къщата а не стопанина докато кучето се движи плътно със стопанина. Докато преместиш котката на друго място се крие 3-4-5 дена. А и котките отнемат отрицателната енергия в къщата Както и лекуват !!
Ей, бравос!Котката гледа стопанина си и си мисли: ''Гледа ме, храни ме, обича ме - сигурно съм бог?!''