Blinky
Owner
Един тъп въпрос. Къде? Дали ще си създам младата Кристина Агилера?Пишеш с думи какво искаш да ти изкара.
Един тъп въпрос. Къде? Дали ще си създам младата Кристина Агилера?Пишеш с думи какво искаш да ти изкара.
Тук вече имаме човек с псевдоним "Продуцента". Само назови колко годишна я искаш тази Кристина и колко си готов да платишЕдин тъп въпрос. Къде? Дали ще си създам младата Кристина Агилера?
Най-лесно е първо да пробваш в leonardo.ai, предполагам?Един тъп въпрос. Къде? Дали ще си създам младата Кристина Агилера?
Човек се учи докато е жив. Ще пусна по късно, след 12:00 какво е генерирало.Най-лесно е първо да пробваш в leonardo.ai, предполагам?
Вече ако се зарибиш по тия тъпотии, може да си инсталираш някой Stable Diffusion локално (ако имаш по-нова геймърска видеокарта) или remote на някой сървър и да си бълваш Кристини на килограм...
щом ще е след 12 явно ще бъде интересно чакам с нетърпениеЩе пусна по късно, след 12:00
а има ли според теб тенденция към разрастване на търсенето, и необходимостта на тази услуга ?Не си я виждал нагласена и с друг аутфит. Тук е малко неглиже.
М/у другото, по празниците ме вдъхнови идеята да правя конкуренция на DreamGF, понеже услугата им всъщност е доста trashy.
Направил съм технологичен рисърч, даже съм нахвърлял в нещо като мърляв бизнес план нещата.
Не е кой-знае колко сложно, но трябва ИНВЕСТИТОР.
... та някой ако иска едиколко си % от начинанието, може да пише.
Доста такива се навъдиха но има много мегдан за "творчество" в сферата.
Така изглежда. Dating sims са популярни вече 20 и кусур години. Въпросната услуга ще трябва да еволюира и да се обогатява. Дяволът е в детайлите, както казват..а има ли според теб тенденция към разрастване на търсенето, и необходимостта на тази услуга ?
Може и сам да видиш топ посещенията от кои страни са в съответните сайтове (аз не се сещам в момента).За към кой пазар си направил рисърч ?
Разбира се. Премиум girlfriends ще са инвеститорите - 80 марки/час. Голи снимки - 45 на бройка.За инвеститорите ще има ли ВИП аватари ?
Мислех, че ще дадеш повече инфоНаправил съм технологичен рисърч, даже съм нахвърлял в нещо като мърляв бизнес план нещата.
не споделяш колко инвестиция иска проекта, нито повече информацияНе е кой-знае колко сложно, но трябва ИНВЕСТИТОР.
Не съм подготвял презентация като за инвеститори. Просто нахвърлях материалите, видях че сам в момента не мога и пъхнах "папката" в архива за по-добри бъдещи времена.Мислех, че ще дадеш повече инфо
не споделяш колко инвестиция иска проекта, нито повече информация
Ми ако съм решил да инвестирам ?
Да, грам не му хващам още. ААааа, до 12 няма да има нещо по-добро. Май с други библиотеки би могло.до 12 има време, добре се справяш ама не си добър като "Продуцента"
Да, ма са му клиенти копелетата, което е интересновиждаш горе вече го обявиха за неморално.
Мойта ли?Аз много харесвам не морални проекти, които в същност са с голям потенциал. Твоята Шушана има ли потенциал ?
Продуценте, кефиш мемислех да правя цяла агенция с менте модели ако провърви
Не съм си легнал заради теб, дай малко продукция, нещо ново има ли ?след 12:00 какво е генерирало.