Frik Active Member 29 Септември 2011 #1 Според вас каква тежест би имал линк, споделен от профил в социалната мрежа Google+?
D didobs Banned 30 Септември 2011 #2 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Гугъл отделя голямо внимание на социалките ... а камоли на неговата собствена според мен трябва да има голяма тежест
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Гугъл отделя голямо внимание на социалките ... а камоли на неговата собствена според мен трябва да има голяма тежест
D docenta New Member 1 Октомври 2011 #3 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Би трябвало да има, защо иначе ще са социалните мрежи и споделянето ...
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Би трябвало да има, защо иначе ще са социалните мрежи и споделянето ...
Twis7 Active Member 1 Октомври 2011 #4 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Ако не се лъжа ония палячо Мат Кътс дори потвърди това, но знаем че той всява смут в главите на младите оптимизатори и не може да му се вярва
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Ако не се лъжа ония палячо Мат Кътс дори потвърди това, но знаем че той всява смут в главите на младите оптимизатори и не може да му се вярва
X ximbro New Member 4 Октомври 2011 #5 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ със сигурност няма да навредят, но едва ли ще са от голяма полза.
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ със сигурност няма да навредят, но едва ли ще са от голяма полза.
westside Active Member 5 Октомври 2011 #6 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ тежст няма и то никаква само времето си губиш търси релевантни линкове
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ тежст няма и то никаква само времето си губиш търси релевантни линкове
peeping4dsun Member 15 Ноември 2011 #7 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Естествено че има тежест. То е един задължителен линк. Логиката сочи натам
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ Естествено че има тежест. То е един задължителен линк. Логиката сочи натам
daynnite Active Member 16 Ноември 2011 #8 От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ didobs каза: Гугъл отделя голямо внимание на социалките ... а камоли на неговата собствена според мен трябва да има голяма тежест Увеличете... да логично е
От: Имат ли тежест линковете от профил в Google+ didobs каза: Гугъл отделя голямо внимание на социалките ... а камоли на неговата собствена според мен трябва да има голяма тежест Увеличете... да логично е