Не може цяла нощ да си се крепил на рамото на некой и да си му разказвал за "нещата от живота", а на сутринта да го баннеш, щото е нарушил форумни правила, не върви някакси.
Какво ви стана в един момент на всички, до оня ден си чета темички това как се прави онова как не трябва да се прави, тука от няколко дена едните правят нов форум, другите говорят за стадни инстинтки. Какво се случи нямате работа ли ?
strana е прав за "нещата от живота ", адаптирани за форумите , но тъкмо тогава може да се разбере кой кого наистина уважава.Най- ценните ми приятели и познати са тези които са искренни и ми казват нещата в очите ..само че трябва да намерят подходящия начин и моментТрадиция си е то това при нас да месим нещата ,нали знаете , на работа да говорим за маса и обратното .Срещите на живо освен положителни емоции носят и някои негативи, особено за администратори и модератори. Не може цяла нощ да си се крепил на рамото на некой и да си му разказвал за "нещата от живота", а на сутринта да го баннеш, щото е нарушил форумни правила, не върви някакси. А ако го направиш - ще има циврене, два реда сълзи и сополи, тупане в гърдите тип ти мен уважаваш ли ме, градски (брато, пич, слънце на моите очи и т.н.) и подобни стандартни ситуации. Ходи обяснявай после, че едното си е познанство, а другото си е работа.