Има ли алкохолни петна във форума?

От: Има ли алкохолни петна във форума?

Не обичам извиненията, всеки да си сърба попарата, хвърления къмък си е хвърлен камък
Личните обиди не ме притесняват, всеки може да избухне и да нагруби или да се направи на интересен
но не мога да си обясня каква злоба трябва да има човек да обижда на майка и баща
За тези обиди извинения приемам само на живо предаване:-o

Голяма енигма е, защо безалкохолно леке ще пуска такава тема
Освен да се заяжда с алкохолно петно като мене, което си кърка сяка божа вечер
На трезвениците мога да кажа, че всеки мъж след 35-40г е здравословно да взима по един аперитив преди вечеря
Това е от Световната Лекарска Организация:rolleyes:

Хайде Наздраве:mrgreen:

Глупак,т и си плетени обувки гъзар и ще си останеш беден, докато не пукнеш:)
Тук можеш да се изхендриш, но това ще си останеш:)

Глупак,т и си плетени обувки гъзар и ще си останеш беден, докато не пукнеш:)
Тук можеш да се изхендриш, но това ще си останеш:)
Мамка му и прасе, що да не си нося плетените обувки:mrgreen:
Най-важното е да не забравяш от де си почнал и кой си всъщност
Щото за кво ми са тези авоари в швейцарски банки, А?:p

Бахти, сега като се замисля, доколкото ми позволява товь алкохолно опианение, та този Гошето по дяволите кво тръси у форуми като тозь:), нали е залебил с кинти, или иска четки да му правят, че много лайна е изял като подрастваш6 и сега иска да компенсирва:) Ебахти сладура е чалгича:)

За тези обиди извинения приемам само на живо предаване:-o

Утре съм цял ден в София, който иска да ходим да пием кафе, бира, вино или мляко с какао да пише лс :)

п.п.
Дори няма да откажа и на селяните с вмирисаните плетени обувки, да им покажа как бия шамари на "живо предаване".

А иначе от днес игнор за всеки осъзнат и неосъзнат дебил.

Честит ми рожден ден и на брат ми също. ОТИВАМ И ЗАПОЧВАМ ДА ПИЯЯЯЯЯ:beer:

От: От: Има ли алкохолни петна във форума?

Утре съм цял ден в София, който иска да ходим да пием кафе, бира, вино или мляко с какао да пише лс :)

п.п.
Дори няма да откажа и на селяните с вмирисаните плетени обувки, да им покажа как бия шамари на "живо предаване".

А иначе от днес игнор за всеки осъзнат и неосъзнат дебил.

Видях, че съм закъснял с офертата, ако може да се нарече оферта, кафе с мляко.
По си падам по зрели отлежали гроздови дестилати, мейд ин БГ. :beer:

Стискаш се, а кучко богата, уж си паралия,
но те сърби и боли кат разгонена мастия. :-o

Аз си пия домашна ракийка. Мале как съм ненавиждал и колко тъп съм бил като малък, че отказвах ракия и то домашна. Като непълнолетен съм се наливал с някви долнопробни водки, а то в ракията било истината.

Това е истината колега!
И аз бях така едно време, уискита, водки, джинове.... леле що отрова съм изпил мани-мани :D
Ся си поркам ракия домашарка /джибри от керацуда/ най-яката ракия е това. Пипнал съм някакъв вирус мамка му, шмъркам като луд.. ама с тая ракия 55 градуса, вече усещам как се "запушвам"
Ай наздраве

От: От: Има ли алкохолни петна във форума?

Миналата година си направих много хубаво мерло и беше останало, не можах да го изпия всичкото.. И като го докопах преди седмица.. Малиии, че то станало божествено. Въобще не очаквах да се запази, тъй като бях го складирал в пластмасови бутилки (нищо че имам 20 литрови стъкленици, но тях ги държа за ракия). Нито съм му слагал разни стабилизатори, откислители и прочие.. Чисто мерло без захар, малко кисела жилка имаше в началото, а сега като е отлежало си е направо чудо - по-сладко и силно от мечтите ми! :)

Същевременно днес преточих новото винце, че заради големият студ миналата седмица се поизбистри. То също е от червено грозде, но всъщност не му знам вида. До 1 седмица трябва и джибрите да са готови и да текне ракийчица.. Алелуя!

Най-много обичам да смуча домашна ракия, която е между 49 и 52 градуса.. т.е. средна жега :)
Преди това може да ударя бира, но само 1.. Не ми харесва това питие и пия само Загорка, че ми е по-спиртна :lol:
Та зимата плющя червено вино и ракия, понякога ги пия заедно или разреждам с бира.. Рядко консумирам водка, джин и др. Щото няма :cry: Безалкохолното съм го отказал, само водичка, ама малко :rolleyes:
За мезе обожавам мазно печено свинско или риба.

:beer: Наздраве!

Лелееееееееее колега не те знам от къде си, ама трябва да се видим с теб на маса. Имаме мнооого общи виждания относно пиенето и мезетата. При мен само градуса е леко нагоре, бащата я прави 55-57 градуса и на другата година е ОК за пиене. Ама аз не обичам да чакам и ся си поркам точно такава, там някъде ще да е като градус... щом при по голям гълток потичат сълзи :D

Айде бре дремкиии един ли няма на място?
Дайте една организация баси, айде да ходим да станем за срам някъде, омръзна ми само познати да ми се смеят като се намятам...

1380463_532337756848445_160698219_n.jpg

Тия селските кафе -аперитиви ги оставям на такива като теб, със скъсаните еспадрилки и двата лева в джоба...
Да си седят там на ракия от 80 ст. и да чакат дивидентите...

НестраХуйся, в тез селски кръчми мноо ги уважаваме такива бизнесминдилчета от висшето общество
Пий не бойсъ

Аз от 3 години не съм пил и една бира даже. По-добре съм така. Вярно, понякога мноо ми се шора ама се удържам някак си, но вече не ми рпави и впечатление, сигурно няма да пропия отново никога. Колко тъжно...мисля си аз понякога :). А какви времена бяха...пак си мисля..:). Как се променя човека, как променя природата си...
Сега съм на гейнерчета, протеинчета, правя си кофички всеки ден, правя си набирания, правя си лицеви опори, добре ми е и без алкохол.

Звучиш ми така, сякаш си превишавал и от сто грама уиски с лед си минал на литър уиски без лед:rolleyes:
Тоест си минал от едната крайност в другата
Всичко е здравословно, стига да не се минават границите, организма има нужда от всякакви вещества
Погледнете съставките на лекарствата, това е само отрова, но в определена граница лекува
:-o

Уважавайте си се в селските кръчми колкото ви душа иска.
Знаеш ли колко ме вълнува кого уважавал поредния некъпан селянин продал на майка си нивата, за да има пари за ракия?
Говорете си на селско-тарикатски жаргон.
Гъзарейте си се с новите гащи адибас и джапанки боумеранК и потник Daisel,
бистрете си политиката и си бройте жълтите стотинки.
Не ме ебе особено да ти кажа за мизерията в която живееш, ако ти трябва помощ, не реви тук а ходи в общината и се моли заедно с циганите, не си по голям от тях, не се срамувай ти си свикнал да си ниско долу и на колене докато си чакаш "дивидентите".

Бах дублажа...

интиресно
постовете пияни ли ги пускате или трезви
оти с голяма бисерна утайка се украсяват :):lol:

Горе