Ivajlo Angelov
New Member
Здравейте, колеги!
Търся си партньори за изработката на сайт за българската история.
Вече си представям как може да изглежда, но Историята е нещо много обширно, затова ако трябва сам да се захвана ще ми отнеме година - две.
Тъм....
Ето представата за сайта:
На началната старница на сайта има цитати от "великите книги", може и нещо от Библията, защото религията е пряко обвързана с историята.
Под тези цитати стои снимка на Истоия Славянобългарска.
Следващата страница е Бележити личности.
В нея ще стоят биографични данни, представени по интересен начин.
За личностите ще се говори допълнително, но ще са такива като Паисий Хилендарски, Петър Берон, Васил Априлов, Васил Левски, Иван Вазов и т.н...
Следваща страница: Владетели и време
На тази страница всеки владетел, управялвал България ще има снимка и характеристика на времето му.
Следваща страница: Битки
Мястото за най - значимите битки, променили България по някъкав начин. Например, битката, при която Никифор е победен с хитрост.
Следваща страница: Култура
Страницата, в която ще има всичко за културата - от творчеството на Вазов, до златния век при Симеон.
Следваща страница: Комунизъм
Тъй като това е период, в който няма цар, нещата са различни и много, трябва да има отделна страница за този режим.
Сайта ще има и форум, отделно, за платформата не съм мислил.
Какво трябва да можете Вие?
Трябват ми други хора, които да помагат към статиите. Няма да правим сайт, при който трябва програмиране, като за начало правил всички free, а ако се получи - прехвърляме го на платен хостинг и домейн.
Какво печелите?
Дял от парите от реклама, сайта ще бъде регистриран в адсенс и ще приемаме реклами от други хора.
Дял от парите от линковете, които поставяме на сайта
Дял от парите, които изкарваме от форума и т.н.
Това е, хора, очаквам вашите мнения, моля да пишат само заинтересовани!
Търся си партньори за изработката на сайт за българската история.
Вече си представям как може да изглежда, но Историята е нещо много обширно, затова ако трябва сам да се захвана ще ми отнеме година - две.
Тъм....
Ето представата за сайта:
На началната старница на сайта има цитати от "великите книги", може и нещо от Библията, защото религията е пряко обвързана с историята.
Под тези цитати стои снимка на Истоия Славянобългарска.
Следващата страница е Бележити личности.
В нея ще стоят биографични данни, представени по интересен начин.
За личностите ще се говори допълнително, но ще са такива като Паисий Хилендарски, Петър Берон, Васил Априлов, Васил Левски, Иван Вазов и т.н...
Следваща страница: Владетели и време
На тази страница всеки владетел, управялвал България ще има снимка и характеристика на времето му.
Следваща страница: Битки
Мястото за най - значимите битки, променили България по някъкав начин. Например, битката, при която Никифор е победен с хитрост.
Следваща страница: Култура
Страницата, в която ще има всичко за културата - от творчеството на Вазов, до златния век при Симеон.
Следваща страница: Комунизъм
Тъй като това е период, в който няма цар, нещата са различни и много, трябва да има отделна страница за този режим.
Сайта ще има и форум, отделно, за платформата не съм мислил.
Какво трябва да можете Вие?
Трябват ми други хора, които да помагат към статиите. Няма да правим сайт, при който трябва програмиране, като за начало правил всички free, а ако се получи - прехвърляме го на платен хостинг и домейн.
Какво печелите?
Дял от парите от реклама, сайта ще бъде регистриран в адсенс и ще приемаме реклами от други хора.
Дял от парите от линковете, които поставяме на сайта
Дял от парите, които изкарваме от форума и т.н.
Това е, хора, очаквам вашите мнения, моля да пишат само заинтересовани!