radki
Active Member
Здравейте, Facebook не ми е слабост, а напротив - слаба страна и нямам никакви наблюдения, а затова имам въпроси...
Надявам се има хора които ще отговорят на въпроса?
За някой тези въпроси може да са ясни, но за други като мен не, затова който не му пречи нека помага на зелените
На времето (преди година-две) съм си купувал 10к Фена за 75лв сега цената е малко по-висока като гледам, а възвращаемостта е по-ниска може би.
- Има ли смисъл да се ползват услуги по добавянето на фенове примерно 10-100к и знам, че сега ще кажете "Има значение по какъв начин..."?
- По-какъв начин трябва да се добавят феновете за да има смисъл?
- Има ли смисъл да се купува FB страница с много фенове, но голям процент неактивни и какъв трябва да е този процент като минимум въобще за да си заслужава?
- Могат ли след това тези фенове да се съживят (практически не теорИтично)
- Каква цена бихте платили за 1 фен (таргетиран/нетаргетиран) вие?
- Доколко е опасно за самата страница да се добавят фенове и за какво трябва да се внимава?
Надявам се има хора които ще отговорят на въпроса?
За някой тези въпроси може да са ясни, но за други като мен не, затова който не му пречи нека помага на зелените
На времето (преди година-две) съм си купувал 10к Фена за 75лв сега цената е малко по-висока като гледам, а възвращаемостта е по-ниска може би.
Последно редактирано: