Blinky
Owner
Или някой доволен, че нещо се е наредило както го е искал.101% ще изкочи някой опарен от този "срив".
Чак се чудя как нещо толкова важно перо в държавата е на такъв хал.
Или някой доволен, че нещо се е наредило както го е искал.101% ще изкочи някой опарен от този "срив".
Пепи, подбирай си източниците на информация бе човек. Какви са тия малоумни сайтове, които цитираш.
Те трябва да си оправят всичките сайтове, не само този, или търговския регистър... Преди 2 години като завърших сайта на МОН беше 60% офлайн през времето когато излезнаха оценките от матурите... Едни 30-40к може да си наемат добър съпорт за всички сайтове, макар че най-вероятно те дават поне 60к по документи да не коментираме тази тема тука щото ми е болна
Да. И всички изглеждат като от едно време, никакви обновления по визия, да не говорим по технологии.Те трябва да си оправят всичките сайтове, не само този, или търговския регистър... Преди 2 години като завърших сайта на МОН беше 60% офлайн през времето когато излезнаха оценките от матурите... Едни 30-40к може да си наемат добър съпорт за всички сайтове, макар че най-вероятно те дават поне 60к по документи да не коментираме тази тема тука щото ми е болна
Аз съм front-end developer, така че не съм запознат достатъчно добре с цялото storage portfolio на HP, за да направя технологични чудеса с бюджет от 200лв.е именно това е управленската / чиновническата грешка Сигурен съм, че за тия пари можеше да се направи решение с много по-висока степен на redundancy. Но от усвоен бюджет до рационално използван бюджет има огромна разлика, особенно при държавните поръчки. Но принципно "специалисти" като cross могат да направят технологични чудеса с бюджет от 200 лв. Сигурен съм, че е запознат с цялото storage portfolio на HP.
Какъв си???? Сам ли реши да се наречеш "Front End Developer"????Аз съм front-end developer, така че не съм запознат достатъчно добре с цялото storage portfolio на HP, за да направя технологични чудеса с бюджет от 200лв.
Впрочем ако ти трябва обучение по някой програмен език - пиши ми, ще измислим нещо дори и за твоя бюджет.
Да. Моля. Темата е друга. Кой какъв е, тук не е мястото да се караме.Колеги нека спазваме добрия тон все пак
Ама то и сайта на правосъдието го няма, да очакваме ли Цецка да е следващата.Първата оставка е факт, а именно на директорът на Агенцията по вписвания Зорница Даскалова.
Ами току-така не може да се уволни удобен и "отлежал" комунистически кадър.Ама то и сайта на правосъдието го няма, да очакваме ли Цецка да е следващата.
Наистина ли четеш такива сайтове ?