Има ли предприемачи, земеделци? Търся люцерна на едро.

От: Има ли предприемачи, земеделци? Търся люцерна на едро.

А аз те (AMOUN) мислех за възрастен здравомислещ човек.
Не знам кой обръща сериозно внимание на славяно-мангалските изказвания на niks, които в 99% от случаите нямат никаква връзка с темата или са крайно безполезни. Жалко, че не четеш това AMOUN-е, но си за съжаление щом един niks може да те катурне толкова лесно.

Бинки? Кулис?
Наистина не ви разбирам?

Защо продължавате да го търпите?
Смятате че е полезен за форума?
Или има някаква друга причина непонятна за мен?

Защото, както многократно съм споменавал, любимото им занимание е да броят мнения и дори драсканиците на един психично болен имат тежест за тях.

"Ало, Здравейте, как стеее??? Вървят ли ЕПИЛАТОРИТЕ? Търся АМУН от Предприемач.ком. Таковаааа, искам да му продам една люцерна..."

Аз май ще пропусна...

От: От: Има ли предприемачи, земеделци? Търся люцерна на едро.

Всеки земеделски производител може да издаде фактура. Не е нужно да има фирма. Приготвя си кочан фактури. Отива в общината и му ги заверяват. За твоя случай са добри - не ти трябва начислено ДДС. Т.е. не е нужно да са фактури от системата на ДДС.
Да уточня:
под земеделски производител се разбира и подразбира регистриран земеделски производител.

Re: От: Има ли предприемачи, земеделци? Търся люцерна на едро.

Бинки? Кулис?
Наистина не ви разбирам?

Защо продължавате да го търпите?
Смятате че е полезен за форума?
Или има някаква друга причина непонятна за мен?

Този елемент е баннат от всички форуми и сайтове поне по един ник.
само тук го държите и ми е обидно това че не вземате мерки.
чакате да ви натресе проблеми ли или какво?
Ваша работа е това, форума е ваш.
Веднъж ми писна и се махнах, поговорихме тогава и се разбрахме.
Виждате го че е луд и че си е за лекуване.

Това е последният ми пост в този форум, докато атила-никс е негов член.
За мен е обидно да съм в единфорум с него и да казва че сестра ми е курва, при положение че нямам сестра, всякаква логика му куца в мненията, обидите и нападките...
Някакви кухи обвинения - личи му от КИЛОМЕТРИ че не е добре психически,
само с отричането на толкова очебийна истина и неприемането на реалноста е достатъчно доказателство че е болен и му трябва лечение.

Пак се улях...
както и да е...

Сега си сменям паролата с някаква рандом която няма да запиша.
На абв не се получава загубена парола.
Сменям я за да не се изкушавам да се логна пак.

Ако някога го баннете моля пратете ми служебна парола за да се логна отново и да съм част от този форум.

Дотогава се налага да ви напусна, за да не ми се налага да хабя нерви с подобен болен мозък като неговия.

п.п. Няма да влизам с други никове,както и като гост. за всеки случай, ще си забраня достъпа до ип-то на сайта,за да не се изкушавам :)

Бате като видиш нещо такова репортваш ние трием като се получат повече репроти получава и бан първо временен за да видим дали ще се кротне после за по дълго така процедираме тук... вчера бяхме на свадба, а онзиден беше подготовка, котстюми ала бала...., за да отрейгираме адекватно и скоростно даже мен още ме държи леко от вчера ама влизам модерирам... блинки ще се включи по късно....

Честно казано, Амун ме изненада с този пост. Да престана да влизам в даден форум, заради еди кой си - абсурд. Обаче този ''ултиматум'', който заяви в последния си пост не е много уместен - това означава, че администраторите трябва да приложат субективни фактори, а това не мисля, че е най-удачния вариант.

А аз го подкрепям. Това по петите ти да върви някой и да сере не е нормално, най-малкото е супер изнервящо. Няма ли мяра нещо би ме извадило и мен от релси.
А това, че го бил съборил - аз съм в този форум от година и половина и от началото още я знам тая дразга. Много е търпелив АMOUN.

Последно редактирано:

А аз го подкрепям. Това по петите ти да върви някой и да сере не е нормално, най-малкото е супер изнервящо. Няма ли мяра нещо би ме извадило и мен от релси.
А това, че го бил съборил - аж съм в този форюм от година и половина и от началото още я знам тая дразга. Много е търпелив АMOUN.

Много се издразни, че някой му спами във темата
но той може да го прави :mrgreen: (в чужди теми)
а и коментара на никс не беше отговор на пост на Амоун а на Вискяр
така че можеше да се избегне тази ситуация

От: От: Има ли предприемачи, земеделци? Търся люцерна на едро.

Много се издразни, че някой му спами във темата
но той може да го прави :mrgreen: (в чужди теми)
а и коментара на никс не беше отговор на пост на Амоун а на Вискяр
така че можеше да се избегне тази ситуация

Тъз история е малко като на оня тираджия, дето му се счупила 10тонната ИФА. 5 години я карал с по 15-20 тона товар, сега сложил само 5 и тя се скапала.
btw. От глупостите на AMOUN може да се научи доста. За славяно-мангалите... положих усилия да вдяна нещо, повярвай, но явно съм мноого или славяно или мангал :)

Горе