1234567890123456789012345
New Member
2
Последно редактирано:
Koи са тия, де вярват, аз такъв не познавам. И адблокер имам.@Juvefan за жалост май - си прав..в момента хората вярват на всичко което прочетат,без дори да се замислят в кой сайт са го прочели...
Зависи с какво разполагаш като ресурс. Ако имаш сериозна ФБ база има смисъл.Според вас има ли смисъл от тези сайтове които заливат социалните мрежи,със залъгващи заглавия и провокативни снимки?
И изобщо има ли начин да се монетизира,ако да печели ли се добре или е просто загуба на време?
И дали според вас е по - добре да се насочиш към сайт със оригинално и добро съдържание?
Стига го пробутвал тоя списък, в който незнайно защо са пропуснати всички парцали дето са на хранилка при УС за БГ.Ето и един лайнян списък
Зависи с какво разполагаш като ресурс. Ако имаш сериозна ФБ база има смисъл.
Забелязал съм, че CTR-a на шитави сайтове е доста по-добър и се монетаризират добре.
Зависи какво целиш. Ако търсиш бърза възвращаемост, спамерските сайтове се правят лесно и както казах със съответния ресурс лесно се кара ФБ трафик. Обаче спаменето е ежедневна работа.
От друга страна читавия сайт е дългосрочна инвестиция, която с времето започва да ти се отплаща. След време се превръща е martini beach plan (седиш си на плажа, сайта си върви). Но трябва да се въоръжиш с търпение за поне една година.
Стига го пробутвал тоя списък, в който незнайно защо са пропуснати всички парцали дето са на хранилка при УС за БГ.