C Carnation Member 24 Юли 2008 #1 Бих искал да ми препоръчате online-pharmacy програма (все някой се е пробвал и там. За сега съм се спрял на myrxcash, но всяко друго предложение е добро дошло. Добре е да предлагат разнообразие от хапчета, че тези които намерих залагат на Виаграта.
Бих искал да ми препоръчате online-pharmacy програма (все някой се е пробвал и там. За сега съм се спрял на myrxcash, но всяко друго предложение е добро дошло. Добре е да предлагат разнообразие от хапчета, че тези които намерих залагат на Виаграта.
Win_XP Member 25 Юли 2008 #2 От: Има ли хора във аптечния бизнес? Залага се на виаграта именно защото е към секс категорията, а както знаеш всичко що става дума за секс се продава и е вървежно
От: Има ли хора във аптечния бизнес? Залага се на виаграта именно защото е към секс категорията, а както знаеш всичко що става дума за секс се продава и е вървежно
lyust Member 25 Юли 2008 #3 От: Има ли хора във аптечния бизнес? Carnation, в този форум сигурно повече от половината продават или се пробват да продават хапчета... най-вече виагра и подобни
От: Има ли хора във аптечния бизнес? Carnation, в този форум сигурно повече от половината продават или се пробват да продават хапчета... най-вече виагра и подобни
C Carnation Member 25 Юли 2008 #4 От: Има ли хора във аптечния бизнес? Това ми е ясно, че всички продаваме хапчета. Но никъде не се говори за специализараните rx програми, та затова питам за някоя добра.
От: Има ли хора във аптечния бизнес? Това ми е ясно, че всички продаваме хапчета. Но никъде не се говори за специализараните rx програми, та затова питам за някоя добра.