Имейл маркетинг

Shefa27

Member
Здравейте, колеги. Понеже за да не се лутам безцелно като муха без глава имам един въпрос. Нужно ми е да приложа имейл маркетинг, но не съм наясно със спецификата на този тип работа. Доколкото се осведомих чрез обикновения имейл няма да стане, понеже има ограничение на пуснатите писма и ще ме вкарат вкарат в спамаджийския списък, което въобще не е желателно. Какво бихте ме посъветвали, разбрах за сайта mailchimp който изглежда е полезен, но ако можете да помогнете с някой друг коментар, бих бил много благодарен. Благодаря и поздрави на всички!

От: Имейл маркетинг

Здравейте, до колкото разбирам имате списък с е-мейли на клиенти. Мисля че перфектната програма за вас е sendblaster.
Има възможност за поставяне на линк unsubscribe в писмото, което е съобразено със законите за спам. Струва 85 евро, безплатната и версия подържа до два списъка с по 100 адреса.
Много удобен както и български интерфейс. Мисля че си струва да се закупи.

От: От: Имейл маркетинг

Ползвай смело mailchimp Има всички опции, за които говори колегата и е безплатен за 2000 абоната и 12000 мейла месечно. Търсил съм много и не съм намирал нещо по-добро.

От: Имейл маркетинг

Ако ти е първи мейлинг е най-добре да ползваш външна услуга, като MailChimp, MailingEngine, NetworkMailServices и др. Това ти спестява доста време и разходи по конфигурацията на собствен мейл сървър подходящ за подобна задача. За съжаление няма гаранция, че няма да попаднеш в някой антиспам филтър, тъй като mailchimp и останалите услуги дават гаранция по отношение на сървърната среда - т.е. чисти IP-та, TXT и DKIM записи и правилни хедъри на изходящите съобщения. Но самия текст на писмото ти може да провокира нечий фитър. Виждал съм писма изпратени чрез MailChimp и mailingEngine, които content филтър на Gmail и Yahoo блокира - т.е. доставя ги в пощата на получателя но ги маркира като SPAM/Junk. А и няма никаква гаранция, че някой от тези твои получатели няма да натисне бутона "Mark as spam" и тогава всичко започва да влиза като spam/junk .

Горе