Забравих да спомена, че разширението на домейна задължително трябва да е COM. Ако щете от съображение за сигурност, ако щете, че по-лесно ще се намери домейн с това разширение, ако щете друга причина. Всеки сам да с интерпретира това желание за разширението. А дотогава, моля за идеи за име на сайта!
Много претенции, че и с удивителни, никой не ти е длъжен за нищо във форума, пък с 40 000 лева капитал да беше отпуснал един конкурс за 100 лева, като
@nortrant , ама ти пък вярно, че 40 000 лева си дал за "сървър"
... Kак е възможно 3 години както казваш, да развиваш въпросния проект и да събираш пари от "инвеститори", а да нямаш име на сайта? Смисъл 3 години какво прави? - Молеше се за пари за сървър ли?
И за сигурност по сървъра? И като отиваш при въпросните да се молиш за пари какво и казваш като те питат какво ще е името на сайта... Bullshit , fucking bullshit.
Тая тема е пълен фалш, ако съм аз бих му сложил един shadow ban на хлапето и да се оправя с идеи, тъкмо ще викне неволята, просто не е възможно 3 години едно име на новинарски сайт да не може да измисли, пък за направата на сайта, егати, за две години човек става програмист и сам ще си накоди сайта както му харесва, нямам думи, имам чувството че това е някаква версия на cross-a, не си представям ако продължи да пише в други теми какви бисери ще има.