Adnancobeed
Active Member
Инвестирам бизнес идеи до 15-17хил лева, без онлайн предложения
Купуваш дини за 10 К и разполагаш ги на 3-4 места в града.. Слагаш 20 процента надценка и ги продаваш горе/ долу за няколко дена ще си на печалбаИнвестирам бизнес идеи до 15-17хил лева, без онлайн предложения
Това е сезонна работа... Един познат го прави спечелва двойно, но сезонноКупуваш дини за 10 К и разполагаш ги на 3-4 места в града.. Слагаш 20 процента надценка и ги продаваш горе/ долу за няколко дена ще си на печалба
За 17 хилки мога да ти предложа 2 E класи 1 А класа един бус Вито и 1 мазда примаци.. ахахТова е сезонна работа... Един познат го прави спечелва двойно, но сезонно
Каква овощна градинаИмам и земеделска земя доста декари.. ако си готов да инвестираш може да направим овощна градина.. земята от мене разсад ограждения сонда от тебе мисля че 15 хилки ще са добре.. и делим 50/50 като започнат да узреят :Д
Цена и повече инфо за ВитотоЗа 17 хилки мога да ти предложа 2 E класи 1 А класа един бус Вито и 1 мазда примаци.. ахах
и двете Е класи са 320 , единия е 204 коня другия е 224 коня.. 5 степенни скорости са.. единия е 2003 година другия е 2006.. тази от 2006 има оригинални АМГ джанти.. едната Е класа е в перфектно състояние другата гори масло.. А класа е 2009 година.. наскоро оправвена скоростна кутия.. а Маздата е с ръжда.. А буса е мерцедес вито пътнически.. има лека ръжда иначе в добро състояние..
всичко тотал 17 хилки даваш и ги прибираш ахахах и си отваряш вече автоборса ли ще е автоморга ли ще е хахаха
Имам и земеделска земя доста декари.. ако си готов да инвестираш може да направим овощна градина.. земята от мене разсад ограждения сонда от тебе мисля че 15 хилки ще са добре.. и делим 50/50 като започнат да узреят :Д