Между другото, ти не се ли класираш за тая тема? Пиши му, пък квото - такова.
Ако автора вижда - препоръчвам!
Аз съм единствения, който иска да развива оффлайн бизнес
Каквото зависи от мен съм му го казал в телеграфен текст на човека. Негова работа си е в какво да вярва.
Не съм от тези, които врънкат, от тези, които молят, от тези които ти казват едно с идеята да правят друго.
Днес карах едно просто, но надаречно в намирането на трюфели "парче. С абсолютно добри намерения, дори да му направя услуга. Но го усетих, че е подготевил торбата с лъжи. Все пак трябва да ти кажа, че успя да набере около 15 кг летен трюфел. Който понеже е прост и играе на дребно го продаде за по 45 лв/кг. Щото днес е набрал, но утре няма да може, това гъба. Вдругиден ще изхарчи парите в "четвъртък" пак ще ходи да търси пари да отиде и да се опита да набере да изкара и следващите две седмици/
Макар, че за около час ровене в интернет успях да намеря лицензирани изкупвачи на 70 лв за кг, отделно принципно се договорих за консервивар трюфел на Хпъти цени и всъщност ми подариха и едно такова бурканче за мостра.
И отгоре на всичкото хванахме голямата буря днес и ако исках да го отрежа и да го лъжа щях да го излъжа че там накъдето отиваме е голям буря и да се върна с + винетка и бензин за 2 часа. Няколко пъти му пуснах картбланш, но не се поучи момчето.
Това, което се опитвам да кажа е, че влизам в положението на всеки, но давам само един шанс. А ако човека просто се двоуми, а не е лош давам и повече.
Сега в момента а и цял ден не ми се мисли особено, от известно време съм станал - "казвам ти в пряк текст моите условия - ако не ти харесват по-живо по здраво".
И дори не го планирам, просто при мен много често си става "ей така". В крайна сметка се опита да ме преметне за 8 лева, и затова му излезе 25 лв за винетка + 10 литра повече бензин, отколкото трябваха. А и научих няколко дашни местенца за бране на трюфел.
И не съм изобщо злопаметен, дори напротив, но ще видя как ще ми хрумне дали да не го приключа с една обява от сорта на "Изкупувам летен трюфел на 75 лв./кг , тел: , адрес. Интерсно ще ми е като му се накачулят пред къщата 10-на човека какво ще прави. И отгоре на всичкото не си еи платил лиценза за бране на трюфели.