Босев
Member
Здравейте, търсих известно време в форума за подобна тема и не можах да намеря , ако има такава моля да бъда извинен за невежеството ми.
Бих желал да инвестирам следващата година прилична сума в изграждането на помещение със така наречените "изкопаващи" компютри с няколко видео карти и прочие. За мое огромно съжаление моите бейзик знания в конкретната област са силно недостатъчни. Въпросите ми са
Какво представляват тези компютри ?
Колко струват и къде могат да се купят?
Заслужава ли си според вас , в частност отдаването под наем и "изкопаване "?
И всичко останало което се сещате по темата.
П.с Отдавна разглеждам форума но скоро реших да се регистрирам,по случай моя първи пост искам да благодаря на създалите му и на хората в него , трудът ви е високо оценен продължавайте да правите това което правите !
Бих желал да инвестирам следващата година прилична сума в изграждането на помещение със така наречените "изкопаващи" компютри с няколко видео карти и прочие. За мое огромно съжаление моите бейзик знания в конкретната област са силно недостатъчни. Въпросите ми са
Какво представляват тези компютри ?
Колко струват и къде могат да се купят?
Заслужава ли си според вас , в частност отдаването под наем и "изкопаване "?
И всичко останало което се сещате по темата.
П.с Отдавна разглеждам форума но скоро реших да се регистрирам,по случай моя първи пост искам да благодаря на създалите му и на хората в него , трудът ви е високо оценен продължавайте да правите това което правите !