инвестирам единствено в себе си! Няма начин някой да ме накара да инвестирам в акции или каквито и да било дружества! Хората без идеи разчитат да инвестират в нещо което ще им донесе пасивен доход! Умните хора предприемат действия и инвестират в нови бизнес начинания в които другите да инвестират в него!Вие ползвате ли някоя от тези платформи? Интересно ми е какво мислите за тях или предпочитате да инвестирате в чуждестранни акции и фондове. На мен лично ми харесва идеята за инвестиции в земя или зелена енергия, но вероятно има и по-добри начини за това от посочените.
Аз не виждам как едното пречи на другото. Има примери за много успешни хора, които имат бизнеси, но съща така инвестират и в други, така че не виждам проблем. След като за теб е контрапродуктивно ок.инвестирам единствено в себе си! Няма начин някой да ме накара да инвестирам в акции или каквито и да било дружества! Хората без идеи разчитат да инвестират в нещо което ще им донесе пасивен доход! Умните хора предприемат действия и инвестират в нови бизнес начинания!
Май бъркаш "инвестиране" с "агресивно изкупуване на бизнес" за тези хора Любимият на доста "инвеститор" Илън, инвестира ли в "синия гълъб" или просто го придоби и му сложи Х-а?Аз не виждам как едното пречи на другото. Има примери за много успешни хора, които имат бизнеси, но съща така инвестират и в други, така че не виждам проблем. След като за теб е контрапродуктивно ок.
Мъск не е инвеститор. Там става въпрос или за его, или за мисия или за нещо друго.Май бъркаш "инвестиране" с "агресивно изкупуване на бизнес" за тези хора Любимият на доста "инвеститор" Илън, инвестира ли в "синия гълъб" или просто го придоби и му сложи Х-а?
А и виж сега, първо - сайтове, които нямат GDPR функционалност не могат да ме впечатлят
Второ, всеки българин с останало поне малко чувство за национална принадлежност, не би се впечатлил според мен в инвестиции в чужди компании, изкупуващи българска земя, напоена с кръвта на дедите ни!
И трето, народ който засява силициеви панели в плодородна земя - пиши го бега́л.
@metaverse може да ти обясни ако искаВие ползвате ли някоя от тези платформи? Интересно ми е какво мислите за тях или предпочитате да инвестирате в чуждестранни акции и фондове. На мен лично ми харесва идеята за инвестиции в земя или зелена енергия, но вероятно има и по-добри начини за това от посочените.
Как да ми звучи, и той си зарежда бисквитките - майната му на GDPR, има пари - угажда си, както се казваКак ти звuчи този x.com?
Не, не съм се замислял, но излиза че има.И знаеш ли защо няма разширение .con
Има, но всъщност нямаНе, не съм се замислял, но излиза че има.
Статията е фалшива ли? Всъщност, и да има, и да няма, ще го преживея някакИма, но всъщност няма
Има, ама за простосмъртните няма.Статията е фалшива ли? Всъщност, и да има, и да няма, ще го преживея някак
Логиката ти е наистина правилна, но имай предвид следното. Ако не разчиташ друг да инвестира в твой проект, то просто няма как да успееш - хубавите проекти изяждат много солидни суми в началото. А ако всички интелигентни хора мислят като теб, то тогава излиза, че можеш да очакваш само глупаци да инвестират в твоя проект. Но дали глупаците могат да оценят стойността на твоето начинание??? Така че май се налага и умни хора да инвестират в чужди проекти, за да не се окажем в среда изградена само от посредствени проекти и в резултат като цяло в бедна държава.инвестирам единствено в себе си! Няма начин някой да ме накара да инвестирам в акции или каквито и да било дружества! Хората без идеи разчитат да инвестират в нещо което ще им донесе пасивен доход! Умните хора предприемат действия и инвестират в нови бизнес начинания в които другите да инвестират в него!
Вие ползвате ли някоя от тези платформи? Интересно ми е какво мислите за тях или предпочитате да инвестирате в чуждестранни акции и фондове. На мен лично ми харесва идеята за инвестиции в земя или зелена енергия, но вероятно има и по-добри начини за това от посочените.
Как да ми звучи, и той си зарежда бисквитките - майната му на GDPR, има пари - угажда си, както се казва
рекламира си бизнеса, едно GDPR струва все пак 200 ЕвроНикой не го бръсне за слива тъпото ти ГДПР