SoloContraTutti
Well-Known Member
Не е като да няма начини за bypass на 2FA-то..., ама то за навсякъде важи, не за брокерите само. Иначе за другото си прав.Kак точно виждаш някой да ти се логне в акаунта ако си пуснал 2FA?
Не е като да няма начини за bypass на 2FA-то..., ама то за навсякъде важи, не за брокерите само. Иначе за другото си прав.Kак точно виждаш някой да ти се логне в акаунта ако си пуснал 2FA?
Не знам, какво е имал предвид колегата, но напоследък постиженията на компанията във всички аспекти, са повече от впечатляващи.Аз пак да си пусна предложението, което считам, че е добро попадение - HIMX.
Не знам, какво е имал предвид колегата, но напоследък постиженията на компанията във всички аспекти, са повече от впечатляващи.
Това предложение, може да се окаже много добро попадение!
Евала, чакаме да видим дали ще изкярим х2 или повечеhyzn и аз купих на добра цена Стискам много палци там.
@wbg , няма как да пропусна да се надсмея на глупостта, особено, когато е тъй силно пропагандирана, дори и при видими погрешни решения. Грешките не са лошо нещо, но пък да се инатиш и дори обратното, настоятелно да твърдиш, че така е правилно е безумно
Също няма как да приема за нормално @metaverse да агитира да се купуват акции на тесла, а самия той да не го прави, а в последствие да излиза с номера, че му била голяма позицията.
Същевременно на същия му отвръщам и на начина, по който той ми е реагирал.
А за другия - за другия просто ми е смешно, защото предлага платени консултации.
Ако го беше направил преди няколко месеца както ти дадох тази идея сега можеше да си с едни бързи и лесни $20-30к напред. В същото време хейтиш другите, които просто следват своя план и не ги интересуват идните месеци, а идните 5-10-15 години.
Много е лесно да говориш без да покриеш приказките с действия.