D.Ivanov
Well-Known Member
Таксите в Револют са доста големи отскоро. Преди имаше възможност за 3 безплатни сделки на месец за стандартен акаунт. В момента вече има само 1 безплатна сделка на месец.Ще прегледам. Исках да купя различни акции на различни компании, но като ги купувам на дребно ми взема такса 2 лв. Затова се чудя дали да не купувам еднократно. Веднъж в месеца например.
Аз използвам Interactive Brokers вече отдавна, но и аз първо започнах с Револют. Trading212 е другата опция за закупуване на акции и ETF-и без комисионна, но в момента не приемат регистрации. Предполагам, че скоро отново ще започнат да приемат. Може да видиш подробна статия за Interactive Brokers, както и за Trading 212 и Revolut на сайта ми отново, в секцията БРОКЕРИ.
По принцип има още един брокер, който е без комисионни и също използва drivewealth като Revolut и е подходящ за начинаещи, без такси за сделките, но все още не съм създал акаунт там и нямам преки впечатления, затова и не мога да дам мнение. Но смятам да го тествам, тъй като ми се вижда добра възможност или като алтернатива на Револют. Става въпрос за Passfolio. Ако сметна, че е добър вариант за търговия без такси, ще направя отделна статия ревю за този брокер.