Viko
Well-Known Member
От: Инвестиране на 20 000 лева ?
Не искам да споделям линк в момента, но става на въпрос за ревю сайт на weight loss "free trial" оферта на copeac.
Ранквах се на първа страница при търсене на името на продукта. Контента беше 50/50 уникален.
За линк билдинг : събмит на социални мрежи от дп, 100 профил линка(имам съмнение че може да е от това) и няколко статии в ezine.
Резервният вариант с яху/бинг е добра идея, но по мои наблюдения алгоритмите са им коренно различни. При 1-ва страница в гугъл съм на 7-8 при ях.
Засега оставам онлайн
Всички имате по една бира от мене. Кой има път накъм Кюстендил да свирка
Какъв тип сайт са деинддексирали? Може да побеседваме върху това и да изберем вариянт в които да се миманва повече между капките (вики скириптове/ инфо блогове / на мен за последно като Г последно ми бяха деиндексирали сайт февруари 2009 и имах чустовото че екипа ни се разпада и аз се бях юрнал да девирсифицирам бизнесите и да инвестирам офлайн и чуството ми е познато затова ще ти дам няколко съвета
Първия е оптимизираи за яхо/бинг след обединението на серпа имат достатъчен пазарен дял че да си струва Един добър човек /сайт не може да бъде спрян от шепа хеитващи бедни индииски скапаняци пък били те и работещи като едитори за най голямата търсачка... От обединението на сам този сайт само от нови клиенти ми вади повече от адекс.бг
Вторият вече го споменах скриптове които минават между капките викита социални мрежи инфоблогове
третия все пак няма лошо да се ослушваш и за офлайн бизнеси пази си паричките и ако ти изпадне възможност стреляй но не го превръщаи в самоцел кризата все още не е свършила и тепърва ще изпадат по добри предложения / може да ти изпадне да се включиш като партньор в някои развит бизнес позакъсал за кеш /
Не искам да споделям линк в момента, но става на въпрос за ревю сайт на weight loss "free trial" оферта на copeac.
Ранквах се на първа страница при търсене на името на продукта. Контента беше 50/50 уникален.
За линк билдинг : събмит на социални мрежи от дп, 100 профил линка(имам съмнение че може да е от това) и няколко статии в ezine.
Резервният вариант с яху/бинг е добра идея, но по мои наблюдения алгоритмите са им коренно различни. При 1-ва страница в гугъл съм на 7-8 при ях.
Кризата може да бъде възможност за един чудесен старт на бизнес/и.
Вико, за доставката на 1 или 10 машини винаги можеш да се възползваш от доставка чрез транспортна фирма. Ако решиш конкретно какво и от къде, мога да ти помогна с избора на фирма. Сумата за доставка зависи от теглото и размера на стоките.
Харесва ти идеята за отваряне на магазин, но прочетох в друга тема, че свободното време ще ти е кът. Силно препоръчвам в началото на бизнеса лично ти да си там, а не да разчиташ единствено на персонал. Така ще усетиш какво се търси, какво да промениш, какво да добавиш. Може би наистина най-добре ще е сега да си завъртиш онлайн проектите, а офлайн бизнеса да почака сгодно време и добра идея.
Засега оставам онлайн
Всички имате по една бира от мене. Кой има път накъм Кюстендил да свирка