Всъщност всичко зависи от сферата на начинанието. Ако е толкова просто, че един доставчик да ти осигури цветущ бизнес - тогава напълно ясно е, че споделянето е глупаво. Но ако начинанието ти е доста по-сложно, тогава то трябва да се изгради на много етапи и най-логичният начин за това е да накараш някой друг да извърши първите етапи, като при това естествено той ще печели. Ти няма и да имаш възможност да свършиш огромния проект сам. Тук не става дума за благо и добро, а най-стандартното създаване на подходяща бизнес среда (бизнес климат) в която да можеш да развиваш по-сложни проекти от онлайн магазин на дрехи и обувки.Глупаво. Ако не го кажа на никой - така не им давам начален старт, а ги оставям да се чудят отначалото. Например, представи си, че имам supply lines. Ако просто отида и кажа на всички откъде и как взимам - всеки ще почне да го прави. Не е много трудно. Да, може да е трудно, че съм се сетил, но защо да го давам наготово? Ти някакъв хуманист ли си? Защото на мен не ми дреме за общото благо или добро.