Здравей, здравей на теб.
Ще пренебрегна факта, че си пуснал 2 еднакви съобщения, за да си зарибиш хора към скем програмата под твоя акаунт и ще карам направо.
Първо - това е програма, от която няма да получиш никога пари, а даже и да получиш, не вярвам, че ще са си заслужили твоето време и усилия. А ако са - няма какво да кажа, това е твоята програма просто.
Второ - никога не са били 10-15$ за половин час, освен ако нямаш голямо дърво под теб с активни реферали.
Трето - затъпяваш прогресивно, като кликаш на реклами или трупаш реферали като спамиш, както направи и тук.
Четвърто - тук нямаш потенциални за тази оферта. И в това може да си сигурен, тук се говови наистина за интернет реклама и изкарване на пари онлайн.
Казвам ти го защото съм се занимавал, още като бяха модерни и наистина имах идея защо го правя - за да промотирам и развивам реферали от някоя афилиейт програма . Повярвай ми, там е хавата, когато натрупаш 10 000 ферерали и не всеки, но 5 до 10% от тях са активни и продават. Другото е просто загуба на време и ресурси. А да, има го и момента, че може да научиш нещо.
Най-хубавото е, че имаш реалния шанс да останеш при нас и да се научиш как се изкарват истински пари чрез интернет. Вече имаш някаква основа, а ние ще те насочим, за да се ориентираш по-бързо и да поемеш някоя правилна посока. Не ми се обиждай, но това до никъде няма да те доведе.
Успехи,