И аз имам идея, ако някой желае може да инвестира. Подходяща е за физически магазин. Мога да предложа памучни тениски с дигитален печат на много изгодни цени.
Печатам по иновативна know how технология, позволяваща ми икономичен и надежден печат директно в материята на текстила. Мога да предложа световни дизайни - черепи, цветя, илюстрации и т.н, мога да предложа и марки. Размери от XS до 2XL. Ползвам изгодни цени също така и за екипи от долнище и горнище. Мога да правя продукти по снимка тип Cartoon effect (не масовите тип телевизор), също така стенни часовици, пъзели и възглавници. Мога да предложа най-различни размери и дизайни (не е нужно да се взимат серии). Избираш > поръчваш > получаваш бързо и лесно на достъпни цени.
Продуктите нямат нищо общо с турските, китайските и т.н. Всичко се изработва с желаение и любов, за сметка на това получвате доволни клиенти и надежден доставчик.
Правил съм тениски за Златка Димитрова, "Beta Clinic", "CBD Biscuits", "Т.К. към НЧ Разград", "Рибоволни формации" , Механа-Ресторант "Дървеното", "ЕГЗОДИЯ ЕООД", "Сливенски маратон", кафе "Kofein" и др. - Пращам снимки и клипове на лично или мейл.
Възможност за изпращане на мостра за всеки модел преди серийно производство! Поръчваш след като одобриш.
Ако има някой сериозен, моля да се свърже с мен.
Поздрави!